• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

sleepy ja sie na tym nie znam bo nie wiem do kiedy dziecko ma czas na przewrócenie się... :sorry2: ale jak już ten termin na przewracanie mija to pewnie wtedy ustala sie cesarkę :tak: zapytaj lekarza!

reklama
Hejko:)
Jeeju jaki cudny weekend:)
Siedzieliśmy na dworku z małym i tylko na jedzonko szlismy do domku. Dzisiaj Igorek śpi prawie cały dzień taki wykończony tymi ciągłymi zmianami miejsc. Na szczęście juz po malowaniu i nie będziemy wędrować w najbliższym czasie;-)

K&M GRATULUJĘ!!!!!!

slyp: a czytałaś ten artykuł co podawałm linka,zeby sprawdzić czy dziecko dobrze leży, bo ja próbowałam ale jakoś i tak nie wiem o co chodzi.
Podobno do 37 tyg. dziecko może sie jeszcze obracac, ale nie wiem czy tak jest faktycznie.
Jak bede w srode u gina to zapytam o to b jestem ciekawa.

A wiecie zdaje mi sie ze mam juz brzuch nizej

iwasek: a odświeżaliście mieszkanie czy jakieś powazne zmiany ??

lamiav: czytałam czytałam. I nawet siedziałam z tyłkiem do góry jak sugerowali:-D:-p Nadal czuje że kopie na dole.. chyba.. tych ich metod na rozpoznanie nie za bardzo rozumiem. Mój gin mówił że pierworódka ma czas tak do 35 jak dobrze pamiętam.

Właśnie na wp.pl przeczytałam artykuł na temat zakazu in vitro w Polsce... noż krew mnie zalała... nie dość ze taki mały jest przyrost naturalny to jeszcze rzucają ludziom kłody pod nogi... Może kiedyś miałabym inne zdanie na ten temat, ale teraz mając dziecko aż serce mi krwawi na myśl o kobietach które nie mogą mieć dzieci i to jest jedyna opcja na posiadanie potomstwa...

Jestem wierząca... jestem BARDZO przeciwko aborcji.... ale walka o posiadanie dzieci to co innego... :no:

Chciałam tylko zameldować że jestem, żyję, mam się dobrze :) weekend spędziliśmy u moich rodziców do tego wizyta u fryzjera i wiosenna zmiana jest cudnie :) oczywiście wróciliśmy z ogromem różnych rzeczy dla malutkiej, kilka ubranek sami kupiliśmy.

Buziaki kochane kobitki

melduje ze zyje dzisiaj duzo gosci bylo a ja padnieta wiec melduje ze wszystko oki ;-) i zycze milej nocy ;-)

fifka slicznie konradek wyglada w wózku i do tego zmiana w sygnaturce ;-) slicznie ;-)

slyp: a czytałaś ten artykuł co podawałm linka,zeby sprawdzić czy dziecko dobrze leży, bo ja próbowałam ale jakoś i tak nie wiem o co chodzi.
Podobno do 37 tyg. dziecko może sie jeszcze obracac, ale nie wiem czy tak jest faktycznie.
Jak bede w srode u gina to zapytam o to b jestem ciekawa.

A wiecie zdaje mi sie ze mam juz brzuch nizej

iwasek: a odświeżaliście mieszkanie czy jakieś powazne zmiany ??

Zakładali nam centralne(likwidowali piecyk i rury) i byle jak nam załatali dziury. Moje szczęście gipsowało i malowało te niedoróbki. Na szczęście juz po wszystkim. Jedyne co mi zostało to kupno stołu i koniec wydatków związanych z mieszkaniem na jakiś czas:)

ja sie dzisiaj stawiam jako pierwsza, juz nie spie i nie spię, wiec mysle sobie, nie ma co leżeć tylko trzeba wstać. Dzisiaj słońca brak, i chyba wiaterek jest.
jem sobie sandwicze, i mysle czy nie chować zimowych ciuchów a wyciągać cieńsze i prać, czy ta zima jeszcze wróci ?!

reklama
Lamiav z tą pogodą to nic nie wiadomo... jeszcze jest kwiecień przed nami więc może być zimowa pogoda...

Iwasku no to super zr to już koniec! U nas ściany były malowane jak jeszcze byłam w ciąży a jutro mój M z teściem mają troszkę instalację elektryczną przerabiać w sypialni. Mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda to Konrada zabiorę na spacer w tym czasie :-)

A u mnie kryzys laktacyjny... Jak Konradek w nocy tak ślicznie spał po 5-7 godzin tak teraz na nowo budzi się z zegarkiem w ręku co 3 godziny na jedzenie... :no: co prawda budzi się je i zasypia od razu więc nocki są fajnie przesypiane, ale jednak muszę go częściej karmić... :zawstydzona/y: wypija mleko z obu piersi i mam wrażenie że jeszcze by coś zjadł...

No i pogoda dzisiaj jest taka sobię... ale i tak spacerek zaliczymy na pewno :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry