reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

wiesz jak masz corke do ją przygotowujesz do roli kobiety, ona sama przy Tobie sie tego automatycznie uczy, a przy chlopcu wyręczasz, bo mamusia zrobi lepiej, "niech się zajmie chłopięcymi zajęciami" i rosnie taki chłopaczek, ktorego mama "wie najlepiej" a potem się zaczyna - szukasz dla niego kobiety, która będzie taka jak Ty - a z góry wiadomo, że takiej nie będzie he he i masz...

reklama
slyp: a no nie robił mi usg, i nie ma pewności czy mała dobrze leży, w sumie jestem zadowolona z tego lekarza, ale z tym usg to tez sie dziwię, że mi nie zrobił. zobaczymy co z tego wyjdzie

miq: my tez mamy opel vectra :-) i mąż chce na kombi wymienić ja do tej pory nie chciałam ale jakby było nas stać na takie jedno volvo to mi sie akurat podoba kombi tylko nie wiem czy tyle kasy będzie

atan: pokaz torta

iwasek: no boski ten twój mały :-), i ma taką dojrzała minkę, mondraka z niego pewnie

neciuskza: a ty jak kochana dzisiaj sie czujesz, jedziesz do swojej malutkiejw odwiedziny ? A tak w ogóle to ile mleczka udaje ci się ściągać ?

magdalena: o widzisz, to wychodzi ze jak dzieciaczek sie pojawia to i kaska się mnoży :-D

kwiatuszek: gratulacje dla kuzynki, może jej szczęście przejdzie tez na ciebie- zycze ci tego

a zapomniałam się pochwalić że moja waga obecnie wynosi 87 kg :szok::szok::szok: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i z radości na tę okoliczność nawpieprzam się krokietów , a co ??!?!?:rofl2:

Ostatnia edycja:
Iwasek, ten twój syn to na prawdę śliczny chłopak. Zupełnie obiektywnie i szczerze mówię ci że model. A już najbardziej to mi się podobał w takich jasnych spodenkach i jasnej bluzie i chyba tych papuchach co je ma też na tych zdjęciach. Wygląda obłędnie!

A co do samochodów, to nam się marzy kia sportage..:zawstydzona/y: Jakiż on jest cudowny! Ale to już pozostanie pewnie w swerze marzeń;)

miq: a skąd ty wytrzasnęłaś to łóżeczko? Ile za nie dałaś jeśli można wiedzieć?

heh bo ople to stara sprawdzona marka, mąż wszystkie samochody, które miał to ople i ten 4 też będzie opel:) a i jeszcze ja mam opla corsę, dzisiaj mąż pożyczył samochód od żony he he (taa auto mam a prawka nie:()

mojemu męzowi marzy sie Land Rover ale to też daeeeekie marzenia

sleep jeszcze go nie kupiłam, czekam na wypłatkę ale teraz mam jeszcze ubezpieczenie swojego auta, ale jak przycisnę pasa to dam radę. U tego samego sprzedawcy chcę kupić ręcznik z kapturkiem i kocyk:) http://allegro.pl/17el-lozeczko-szuflada-materac-posciel-haft-i2253427414.html

Ostatnia edycja:
miq: AAA.. ale to nie jest takie samo jak na zdjęciu z pościelami... Mi się bardzo podoba to że ma na łuku inny kolor, ale na aukcjach takiego jeszcze nie widziałam..

jeszcze wiadomość z serii "ciocia sleepy samochwała".. właśnie zjadłam najpyszniejszy obiadek pod słońcem.. cuuudowne kluski śląskie w sosie grzybowym z sałatką z kapusty pekińskiej...:zawstydzona/y: Myślę, że możecie mi zazdrościć..;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry