no i ja wstałam i witam się, w nocy siedziałm, leżałam i nie mogłam znaleźć sobie pozycji wiec ze 3 godziny zeszły mi na wierceniu się i szturchaniu mężą, ale mnie ignorował
czasmi się budził i dotrzymywał mi towarzystwa, a tak sie wynudziłam.
slogan: dla ciebie przesyłam fludki póki jeszcze mogę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oraz kciuki obys jak najszybciej została szczęśliwą mamą
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
atan: no widać że super impreza była, wystrzałowy tort :-) i malutka jak aniołek
fifka: no nie wiem co bym zrobiła na twoi miejscu co do pieska, życze udanej decyzji i jak sie zdecydujesz to zeby piesek był grzeczniutki :-)
truskawcia: ja nie długo się starałam, i może nie dokońca wiem co przezywasz ale rozumiem że jest cvi cięzko, mam nadzięj ze jak wczoraj miałaś doła to dzisiaj jest lepiej i że jesteś pełna nadziei i cierpliwości która zaowocuje wstaniałym dzieciaczkiem , dla ciebie tez ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
magda: no do ciebie to po porady co do wyboru pieska zgłosze sie jak juz będe zdecydowana czy piesy czy kot, bo jeśli chodzi o rasę to właściwie mi obojętne chociaż mam swoje jakieś ulubione.musze któregoś dnia wstawic zdjęcie mojej mamy to moze mi powiesz co to za mieszaniec;-)
slyp: no kochana jeszcze jestem, jestem, czekma na twój snak START i zaczę rodzić
nic skurczy nie mam, także brak akcji porodowej , a ty jak masz juz jakieś znakiże to tuż tuż ?
magdalena: powodzenia na uczelni, a Bartusia jak chcesz to mi podrzuć chętnie się nim zaopiekuję :-)poprzytulam, wylulam i porozpieszczam ;-)
Iwaesk: jak tam pupcia małego juz isę goi ?? A no pokaz jeszcze kota chociąz sie napatrzę skoro pogłaskać nie mam jak
neciuszka: co tam kochana odpoczywasz, jak szwy ,bolą jeszcze czy juz nie? No i buziaczki dla malutkiej jakbyś ją miała dzisiaj widzieć
a fasolka??: co z tobą i czy Łucja juz w domu, pozdrawiam was dziwczyny i tez buziaki
dagne: no ze zwierzetami to trzeba mieć ograniczone zaufanie, bo żeby nie wiem jak byl kochany to nigdy nie wiadomo co mu strzeli do głowy, ja też nie zostawiałbym dziecka samego ze zwierzęciem, musze tylko to maojej mamie wbić do głowy bo ona mysli że jej pies to anioł i nigdy nie skrzywdzi dziecka, a ja nie ufam mu i moja mama tego nie rozumie
czasmi się budził i dotrzymywał mi towarzystwa, a tak sie wynudziłam.slogan: dla ciebie przesyłam fludki póki jeszcze mogę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oraz kciuki obys jak najszybciej została szczęśliwą mamą
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
atan: no widać że super impreza była, wystrzałowy tort :-) i malutka jak aniołek
fifka: no nie wiem co bym zrobiła na twoi miejscu co do pieska, życze udanej decyzji i jak sie zdecydujesz to zeby piesek był grzeczniutki :-)
truskawcia: ja nie długo się starałam, i może nie dokońca wiem co przezywasz ale rozumiem że jest cvi cięzko, mam nadzięj ze jak wczoraj miałaś doła to dzisiaj jest lepiej i że jesteś pełna nadziei i cierpliwości która zaowocuje wstaniałym dzieciaczkiem , dla ciebie tez ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
magda: no do ciebie to po porady co do wyboru pieska zgłosze sie jak juz będe zdecydowana czy piesy czy kot, bo jeśli chodzi o rasę to właściwie mi obojętne chociaż mam swoje jakieś ulubione.musze któregoś dnia wstawic zdjęcie mojej mamy to moze mi powiesz co to za mieszaniec;-)
slyp: no kochana jeszcze jestem, jestem, czekma na twój snak START i zaczę rodzić
nic skurczy nie mam, także brak akcji porodowej , a ty jak masz juz jakieś znakiże to tuż tuż ?magdalena: powodzenia na uczelni, a Bartusia jak chcesz to mi podrzuć chętnie się nim zaopiekuję :-)poprzytulam, wylulam i porozpieszczam ;-)
Iwaesk: jak tam pupcia małego juz isę goi ?? A no pokaz jeszcze kota chociąz sie napatrzę skoro pogłaskać nie mam jak

neciuszka: co tam kochana odpoczywasz, jak szwy ,bolą jeszcze czy juz nie? No i buziaczki dla malutkiej jakbyś ją miała dzisiaj widzieć
a fasolka??: co z tobą i czy Łucja juz w domu, pozdrawiam was dziwczyny i tez buziaki
dagne: no ze zwierzetami to trzeba mieć ograniczone zaufanie, bo żeby nie wiem jak byl kochany to nigdy nie wiadomo co mu strzeli do głowy, ja też nie zostawiałbym dziecka samego ze zwierzęciem, musze tylko to maojej mamie wbić do głowy bo ona mysli że jej pies to anioł i nigdy nie skrzywdzi dziecka, a ja nie ufam mu i moja mama tego nie rozumie
Ostatnia edycja:
To nie są zwierzęta dla dzieci... Konrad będzie mógł się z nimi bawić jak będzie miał z 3-4 lata ale pewnie już ich wtedy nie będzie...
Ja się na psach nie znam więc Ci nie doradzę.