reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też jeszcze nie dostałam @... karmię piersią, ale zdarza mi się przerwa 5-6godzin pomiędzy. Na razie nie czuję się jakbym miała dostać, ale też bym chciała... i czuję się dziwnie kochając z K. Jakoś tak wole znowu wejść w rytm wyliczania płodnych :)

reklama
Uwaga!! Oglądać teraz rozmowy w toku!!! Jest o aborcji!

Ael widziałam ze napisałaś ze byś z nami popisała ale jakoś nie masz weny... i tyle... to co miałyśmy odpowiedzieć?

Ostatnia edycja:
kurcze ale przycielam kimono tak mnie boli brzuch ze jak wzileam tabl przeciwbolowa to zasnelam
a leje sie konkretnie a to moje glupolki robale.jpg
ten bialasek zostaje z nami reszta juz w nowych domkach

Przepiękne są :) ja mam psa rasy kundel ;) pokazywałam ją kiedyś :) A jak się przeprowadzimy to marzy mi się owczarek niemiecki, ale długowłosy. Bo husky nam się marzył, ale to albo dwa albo kilometry robione :)

reklama
Do góry