reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja jestem zła....

Oprócz tego forum udzielam się jeszcze na innym na styczniówkach i lutówkach.... była rozmowa o ubrankach i j dodałam to stare zdjęcie Konrada:

Na wątku podniósł się alarm że mój mały ma "asymetrię ułożeniową" a jak napisałam ze on lubi spać taki wygięty to poszły teksty że to zaniedbałam itp itd... :no: Poczytałam troszkę na temat tej przypadłości i opis nie zgadza się z zachowaniem Konrada... ale się zaniepokoiłam i będe musiała o tym pogadać z lekarzem na najbliższych szczepieniach... Zawsze mi się wydawało ze dzieci lubią spać w różnych dziwnych pozycjach... a on czasem śpi prosto czasem wygina się w jedną a czasem w druga stronę... na rękach lubi zadzierać głowę do góry i oglądać sufit... nie ma swojej "ulubionej" pozycji... eh... niby fajnie że zwróciły mi uwagę bo warto to sprawdzić... ale jak można wydawać osąd na podstawie jednego zdjecia... :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka - każdy przypadek jest inny :) nie ma się czego obawiać póki nie oceni tego lekarz. Mnie niegdyś kuzynka zlinczowała wręcz, że Mała ma jakieś przykurcze mięśniowe, bo np robiła mostek, tzn próbowała i się wyginała podobnie jak Twój Misiek i co?? i nic! bo po prostu Kala w 2 miesiącu usiłowała zrobić rzeczy, które podlegają pod rozwój 4miesięcznego bobo, bo próby robienia mostka wtedy statystycznie się pojawiają. Spokojnie - jeśli lekarz nic nie dostrzega złego, to nie ma się co przejmować jakimś gadaniem.

No aż teraz położyłam małego na macie zeby zobaczyć jak się układa... i o:

leży prosto jak struna i w żadne strony się nie wygina...

Dagne no właśnie moj tez robi mostek... dlatego czasem takie dziwne pozycję mu wychodzą...

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuję dobrze się czuje :) łykam leki i jakoś jeszcze żyję :p :) a tak to czekam na owu - chociaż nie wiem czy już był czy będzie bo różnie mówią po obserwacji mojego wykresu ...

Do góry