reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ael: a co wam z wózkiem się dziej, chyba koła nie odpadły ?!

No masz i tu trafiłaś w sedno. Wózek mamy po znajomym Pawła, potem się okazało że po dwójce dzieci. Narzekam okropnie na ten wózek i warczę na Pawła, że tak nas z tym urządził....
Na sobotnim spacerze, kółko nam odjechało, gwint się tak wyrobił że duuupa.
Mamy do wyboru kupić nowe koła, których koszt wynosi 130 zł, cały komplet plus przesyłka albo z Oleśnicy ktoś odsprzedaje bardzo fajny wózeczek. Się zastanawiamy właśnie.

No właśnie nie wiem, czy jej zęby nie idą, hektolitry śliny, przytulak straszny i co tylko może pcha do buzi, na czele z palcami własnymi, i to z paznokciami po tych dziąsełkach, dziąsła też coraz bardziej miękkie, więc chyba coś się zaczyna dziać. Ja żyję sobie na najwyższych obrotach, ciągnie mnie na budowę, ale daję sobie d. siana... pojadę w czwartek, spotkam kierownika, podbije mi książeczkę przy okazji

U nas też ząbki, ale tak to długo trwa, Wiktor dał taki popis u rodziców na święta....ehhhh.....pośpi dlużej bo to śpioch ale budzi się czasem z takim rykiem....

Hej dziewczyny ale mnie długo nie było !! :( Miałam taki zapieprz na uczelni ale wszystko pozaliczałam :D Także luz !:-)
Ale poza tym cały czas bym spała i jadła ;p Masakra !!!!
Zaraz wezmę się za nadrabianie ale nie wiem jak mi to wyjdzie :):)
Mam nadzieję że wszystko okej ! Ooo..i widzę że Lamiav jeszcze w dwupaku ! :-D Twoja córcia się nie śpieszy na ten nasz świat ! ;p

Jak się czujesz ciężarówko?

Lamia boziu babo Ty zaraz się rozpakowujesz! :-D

reklama
Boziu!! oglądam DD TVN i gadają, że nie można prowadzić w butach na obcasie! a mi się właśnie w szpilkach najlepiej jeździ!!! moim zdaniem większym zagrożeniem jest jeździć w sandałkach na płaskiej podeszwie bo mi nie raz się tył podeszwy podwinął jak spuszczałam sprzęgło....

Ael powiem Ci że nawet dobrze ! Jedynie doskwiera mi ból piersi szczególnie w nocy i czasem mdłości ale to niezbyt często ;-)A Twój Wiktor jest przesłodki !! I siłacz z niego ! Szybko będzie chodził ma pewno :-)

Atan piękną masz córcię i rośnie pięknie !

Magdalena, Fifka Wy również przystojniaków macie w domu !! Fifka ja nie widzę u niego żadnej asymetrii, od mojego brata obaj chłopcy tak spali a są całkiem zdrowi :)

Sil trzymam kciuki za budowę :)
Claudusia to się ciesz że masz taką dużą dzidzię !! Super ! ;-)

No i oczywiście już nie wiem do kogo jeszcze miałam napisać !! :(

Aaa...Fasolka i Necia macie silne dziewczynki i na pewno szybko wrócą do domku !! Trzymam kciuki !!

A ja się właśnie zapisałam na usg 4d. Kupiłam przez grupon za 99 zł. Mam na 7 maja czyli koniec 13 tygodnia :)

Gocha ja też to ost oglądałam i byłam taka zła bo jak w ciąży szukałam takich zniżek to były tylko w Warszawie!! ale ja to zawsze mam takie szczęście!! :crazy:

Magda no właśnie ja już w 5 tygodniu widziałam jedno gdzies w Rudzie śląskiej ale stwierdziłam że jest za wcześnie a teraz się zdecydowałam i się zapisałam w Zabrzu. Nie znam tej przychodni ale mam nadzieję że dobrze się mną zajmą :-)

Na pewno! ;-) no i zobaczysz swoje maleństwo w zupełnie inny sposób niż na takim zwykłm USG! Bo ja też byłam ale w 20 tygodniu no i niestety płaciłam 250zł...

Ael, a ile ten nowy wózeczek? No moja ostatnio budzi się przewaznie tylko z płaczem i to takim strasznym, że nie idzie utulić...:-(

Witajcie kochane
dzisiaj obudziło mnie słoneczko i długo nie poświeciło, pogoda się zmienia a mnie automatycznie zaczyna boleć głowa, dobija mnie to:(
jutro wizyta:-) jakoś tak troszkę się martwię:-(

reklama
Do góry