reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczynki.... :-)
Przyszłam się tylko przywitać, bo dawno mnie nie było... informuję, ze żyje... :-D
Fakt nikt o mnie nie pytał... :-:)-:)-( wszyscy o mnie zapomnieli :-(.... a to oznaka, że nikt kompletnie nie tęsknił...

Widzę, że lamiav i sleppy nadal w dwupaku... :-p

NECIUSZKA JA CI JESZCZE NIE GRATULOWAŁAM NARODZIN CÓRECZKI... A WIĘC WIELKIE GRATULACJE.... CÓRCIA JEST ŚLICZNA... :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no nie ma to jak doza optymizmu :-p. moi teściowie ogólnie nie są źli teściowa czasem ja swoje jazdy ale to też jest do zniesienia a jak coś lecimy po prostu olewką.

sleep no przecież mi zaraz rozejdzie się co mi zaszyli noooo :-p

lamia cieszę się bo nie powiem dzięki tym pieniądzom jestem spokojna że nam starczy jakoś do wypłaty bo naraz wszystko kupiliśmy w tym mcu i farby itp. a jeszcze samochód musieliśmy zrobić bo się tłukło w zawieszeniu więc to pochłonęło 800 zł.

ja właśnie po raz kolejny ubolewam nad swoim "geniuszem" ostatnich dni mam zielony przewijak a wszystko wkoło brązowe lub fioletowe :cool2: nic kupi się jakieś ładne okrycie w odpowiednim kolorze i będzie. dopiero jak przyszedł kapnęłam się że nie napisałam jaki kolor :cool2:

sun przepraszam przyznaję się bez bicia że nie tęskniłam bo w obliczu wydarzeń które nastąpiły myślałam zupełnie o czym innym

Kwiat: To mnie jakoś mało martwi powiem ci. To już moja koleżanka ryzykuje- wie kogo bierze..

Lamiav: Ciężko:/ Mam 168cm wzrostu a waga.. Drogie Panie zakrywamy oczka...( 77kg teraz!:szok: 20 kilo przytyłam..ale ciii...) Drogie Panie, możemy otworzyć oczęta..;)

necia: ze tak powiem.. nie pękaj;)

Ostatnia edycja:
sleep a w uzębienie chcesz? to wtedy tej jedynki mieć nie będziesz :-p na w momencie porodu przed terminem ile i ważyłam dużo więcej. magdalena dobrze gada soku jej dać trzeba bo że tak powiem okropnie no chyba nie myślisz że odrazu się pozbędziesz wszystkiego coś przytyła :-p (no to zaraz ja zarobię z jedynki )

magdalena uwielbiam taki kolor w czym się da i na czym się jak prezencik opakowałaś, a Bartuś cudny a jak piszesz Tosiek bo mię się mordka śmieje zaraz :rofl2:

Sleepy - powiem Ci, że ja tak samo przytyłam jak ty :) tzn do 77kg z 59kg, teraz ważę 61kg i brakuje mi 2 kg do wagi wyjściowej, ale myślę zrzucić jak zacznie się cieplutko robić, wiadomo - więcej spacerów itd :)

sun: a co porabałas przez ten czas jak cie nie było?

magdalena: no prezencik wypasik, :-) a Bartuś jest słodziutki

neciuszka
: nie przejmuj się kobieto, ja ostatnio zamówiłam ksiązkę której nie chciałm na allegro :-) na szczęście sprzedawca poszedł mi na reke i miał na składzie ta co chciałm wiec dobrze sie skonczyło. Poprostu mamy obniżona koncentrację ;-)

slyp: o odezwała sie wielka baba, a ja 25 już przytyłam i nadal waga w góre idzie, a waże już 88 kg i co mam powiedzięc ?!
Mam takie 2 tuniko sukienki to moze ci podesle, moze sie nada, tylko to takie jakby z cienkiego sweterka -materiał bo nie wiem jak sie nazywa

Ostatnia edycja:
lamiv podjęłam leczenie w Klinice Leczenia Niepłodności... i tak na prawdę to zajęło mi całą moją głowę... przez te kilkanaście dni bez forum pozwoliło mi się troszkę wyciszyć i pogodzić z moim obecnym losem...

reklama
Do góry