reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku kochana, Ty zawsze o mnie pamiętasz. Zapomniałam Ci napisać, że pięknie Amelcia na chrzcinach wyglądała.

A u nas w porządku, bardzo mi dobrze w Polsce, ciągle gdzieś chodzimy w odwiedziny do znajomych. Amelcia troszkę marudzi booli ja brzuszek po zmianie wody, ale dziś kupiłam kropelki więc może bedzie lepiej. A byłyśmy na kontroli u pediatry i waży UWAGA!!! 6700g czyli podwoiła wagę urodzeniową, którą powinna osiągnąc jako 6 miesięczne dziecko, łapie zabawki jak 5 miesięczne i pięknie trzyma się na przedramionach jak 4 miesięczne :) a biorąc pod uwagę, że ma 11 tyg. to zastanawiam się jakie hormony są w mleku NAN :)))

zdjęcia będą, bo mieliśmy profesjonalną sesję :) ale cierpliwości :)

reklama
wow to zdolna jest ;-)moja w poniedzialek wazyla 4100 a wychodzac ze szpitala miala 2780;-) 30.04 bedzie szczepiona boje sie...

a na co szczepisz? albo raczej na co nie szczepisz? moja dobrze przeszła szczepienia, dostała skojarzone i pneumo i rota, na szczęście w Belgii są bezpłatne... zaopatrz się w razie czego w syrop przeciwgorączkowy, ale pewnie nic jej nie będzie

Donia no to Amelcia pięknie waży! Ulżyło mi, że mój Bartuś nie jest jedyny taki ciężarówek :-p bo on w wieku 15 tygodni osiągnął wagę 8kg :-p mały grubcio! chociaż on jest strasznie długi więc u niego traci się ta waga ale mimo wszystko kity i lica to on ma... :-)

reklama
Ael to mały już siedzi? jejuuu jak ten czas leci :)

No już ładnie siedzi, bawi się sam i wtedy ma mnie gdzieś. Jest reklamożercą i wnerwia się jak mu się reklamy zasłania. Opiera się na rączkach i kolanach i powoli już zaczyna raczkowanie, wiec daje mu 2 tygodnie ja w końcu ogarnie ruch ręka-noga i ruszy do przodu. Dużo rzeczy powtarza co mu pokażę, także czort jest niezły.

A widzę Amelka wyrośnięta, nieźle :-)

Do góry