reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscku a rośnie jak na drożdżach! Ostatnio miał ciężkie dni! był okropnie marudny ale chyba się poprawiło (obym nie przechwaliła :-p) swędzą go dziąsła strasznie i to go chyba najbardziej drażni ale i ja i mąż pierwszy ząbek mieliśmy na pół roku więc u niego też nie ma co szukać wcześniej no ale zacząć się może już...
Oczywiście fotka! Specjalnie dla Cię! :*
Zobacz załącznik 458146Zobacz załącznik 458148

Ale słodkości! Dziewczyny ale te nasz skarby sa cudne :-D
Szkoda że nie mamy takiego miejsca z galerią fotek . Mozna by było obserwować jak sie zmieniaja maluszki:)

Muszę pochwalić mojego synusia:) Poszliśmy na zakupy...2h łażenia(jedna bluzka kupiona;/) a niunio zadowolony,rozgladał się ,gadał:) W szoku byliśmy:tak: Widać synuś lubi duże przestrzenie i hałas ...albo przejawia już uwielbienie do zakupów:szok::-D

aaaa słodziak :D:D:D dziękuję za foteczki :) :* oj oby jak najszybciej ząbki wyrosły i bez boleśnie bo wiem jak będziecie mieć przechlapane ..
Iwasku a ty kochana co się obijasz ?? wstawiaj mi tu szybciutko fotke Igorka bo ciotka się stęskniła :D

hehe dzisiaj tatuś szalał z aparatem to jutro specjalnie dla CIebie Pyscku cos wkleję ;)

mykam bo moi panowie juz śpią tzn jeden śpi a drugi chrapie ...o zgrozo:szok:

kobiety poszłam siku i miałam troche krwi na papierze, co robić jechać do szpitala?????????????????????/// bo niby nic mnie nie boli moze lekko kręgosłup z tyłu jak na @, ale sie tak zdenerwowałam ze juz nic nie wiem ???????????????????????
o własnie moja mała zaczęła się poruszać, to mnie lekko uspokoiło

to chyba ten czop mi odszedł

Ostatnia edycja:
reklama
nmeciuszka: dobrze ze jesyes, bo juz panikuje mąż mnie uspokaja, rozsmiesza, ale jakoś strach mnie obleciał.
Do szpitala mam jakieś 10 minut samochodem, a dziś niedziela mały ruch to pewnie mąz by przygazaował jakby co ;-),
Jaka on słodka, i coś urosła zmienia sie, ile juz waży ?

Do góry