reklama
sleepyhead9996
Fanka BB :)
Natka: Ja wiem że łatwo powiedzieć, ale nie łam się.. Dadzą wam po magicznej tabletce na tego paciorkowca i wszystko będzie na pewno dobrze! Grunt to dotrwać do tego 34 tygodnia zdaje się (tk mówili mojej przyjaciółce przynajmniej..). Zobaczysz że jeszcze zaskoczysz wszystkich i dotrwasz do terminu- jak fifka
&&&&&&&&
U mnie spokój. Dziś jestem do wieczora sama w domu a mąż ma w pracy problem z zasięgiem, więc dziś nie rodzę- postanowione
Z resztą dostałam zakaz rodzenia dziś od lam- żeby była gwiazdą wieczoru
hehe..
Necia: Dzielne te wasze dziewuszki
Małgosia już niedługo będzie z wami jak nic
Gocha: zleci ci szybko! Mi się zaczęło dłużyć koło 35,36 tygodnia.. Już zmęczenie bierze i wg.. Trzymam kciuki za każde usg&&& Gratuluje zaliczeń!
Miq: nie denerwuj się.. podejdź do tego że jak zdasz to fajnie, a jak nie to odłuż sobie.. faktycznie po co wam stres..
Denerwuje mnie ten mój organizm. Dziś znów mam takie wodniste upławy. Jak ja bym chciała wiedzieć co to.. Raz budyń, raz woda.. i weź się człowieku połap. A do tego uświadomiłam sobie, że dawno nie miałam takich bóli jak na @. Czyli że skurcze przepowiadające ustały? Przewodnik po porodzie powinni napisać..zdecydowanie..
U mnie spokój. Dziś jestem do wieczora sama w domu a mąż ma w pracy problem z zasięgiem, więc dziś nie rodzę- postanowione
Necia: Dzielne te wasze dziewuszki
Gocha: zleci ci szybko! Mi się zaczęło dłużyć koło 35,36 tygodnia.. Już zmęczenie bierze i wg.. Trzymam kciuki za każde usg&&& Gratuluje zaliczeń!
Miq: nie denerwuj się.. podejdź do tego że jak zdasz to fajnie, a jak nie to odłuż sobie.. faktycznie po co wam stres..
Denerwuje mnie ten mój organizm. Dziś znów mam takie wodniste upławy. Jak ja bym chciała wiedzieć co to.. Raz budyń, raz woda.. i weź się człowieku połap. A do tego uświadomiłam sobie, że dawno nie miałam takich bóli jak na @. Czyli że skurcze przepowiadające ustały? Przewodnik po porodzie powinni napisać..zdecydowanie..
Ostatnia edycja:
sleepyhead9996
Wiesz co.. Niech cie cmoknie w dzyndziel.. A on za którym razem zdał mądrala?
sleepyhead9996
Kurcze.. Szkoda;P Zawsze możesz mu wypomnieć co to za nauczyciel z niego skoro nie zdalaś
Nie ma to jak przerzucić winę
Nie ma to jak przerzucić winęSleepy nie pomogę Ci w tym śluzie bo nie znam się na tym
może tak jest przy zbliżającym się porodzie ;-)
A ja jestem po USG.. Malutki jest idealny :-) cały obraz wygląda dobrze, wody w normie, łożysko super. Michał waży 1244g i jest już główkę w dole :-) aż poprawił mi się humor i wierzę w to, że będzie dobrze!
Jeszcze trochę tu posiedzę bo czekam na wypis, recepty i zalecenia.. Ale najważniejsze, że DZISIAJ DO DOMU!

może tak jest przy zbliżającym się porodzie ;-)A ja jestem po USG.. Malutki jest idealny :-) cały obraz wygląda dobrze, wody w normie, łożysko super. Michał waży 1244g i jest już główkę w dole :-) aż poprawił mi się humor i wierzę w to, że będzie dobrze!
Jeszcze trochę tu posiedzę bo czekam na wypis, recepty i zalecenia.. Ale najważniejsze, że DZISIAJ DO DOMU!

miq
no właśnie, on wie, ze mi studia lekko poszły, wszystko musiałam zdać za pierwszym razem, a z prawkiem nie poszło za 1, prawdę mówiąc to mi się dobrze jeździ z boku i nie lubię być kierowcą, ale będzie dzidzia a męża nie będzie zawsze pod ręką ah przydało by się. Ale jak się nie uda trudno, tzn ja ide spokojna bo nie zdam na pewno, nie po takim czasie nie będę się denerwowała z takiego głupiego powodu, maluszek jest ważniejszy
sleepyhead9996
Nie no dzisiaj sobie serio nie życzę żadnego porodu! Mi się wydaje, że po prostu filip sobie ze mnie jaja robi jak zwykle.. Nikogo nie ma w domu to się postanowił podrażnić..
A u ciebie super wieści! Widzisz, wszystko jest i będzie dobrze
Ach te lipcowe michały..
miq: ale z drugiej strony to ty nie olewaj do końca.. może się jednak uda
Trochę optymizmu
A u ciebie super wieści! Widzisz, wszystko jest i będzie dobrze
miq: ale z drugiej strony to ty nie olewaj do końca.. może się jednak uda
reklama
Podziel się:
ale się niedługo wysypiecie he he