reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ja widziałam tego konkurśa ale innym dałam szanse,co się będę wyrywać przed szeregi...
Pokażesz foty ze slubu,co? no prosimy pięknie...

A u mnie,no cóż....docieramy się z Młodym ale bywa cięzko,nawet bardzo.Poza tym...nic nowego,zostaliśmy we dwoje i póki co tak to właśnie wygląda

reklama
Pokażę,pokażę.. Niech będzie mój wstyd;)

A młody bunt przechodzi, czy czemu ciężko?
Pisałaś właśnie ostatnio o tym że sami jesteście:/ Przykro mi. Ale.. po każdej burzy wychodzi słońce.. :*

Ano ponoć wychodzi,u mnie jeszcze za chmurami jakieś takie stłumione ale...czekam:)
No bunt i nie tylko,to było do przewidzenia,zresztą uprzedzano mnie i szkolono niby w zwiazku z tym ale pzreciez szkolenie to jedno a wychowanie to zupelnie cos innego,jedynie mogę wykorzystac pewne triki etc.

A wstyd,żeś wymyśliła...:p
Co tam w ogóle u Ciebie?

Sil hyhyhy...ja tam bardzo chętnie,taką synową mieć...hohoho a Ciebie jako swatową...toż to zaszczyt dla mnie będzie. Ciekawe co mój Młody na to,na razie zupełnie nie zainteresowany płcia piekną...na całe szczęście..:-D

Taka babka jak ty poradzi sobie z wszystkim! A chłop się znajdzie jakiś elegancki, rozgarnięty.. Swój do swego ciągnie;)

Co u mnie? Wszystko wam tu pisze co u mnie.. Rodzić mi przyszło niedługo;P To takie najważniejsze;) A poza tym walczę z papierkologią związana z dg, odganiam jakiegoś natręta który od trzech tygodni nęka mnie mailowo i listownie wciskając mi kasę fiskalną<!!>.. Czekam z utęsknieniem na urlop męża (od czwartku) bo też zaczął pracować na dwa etaty i mało mi go.. Czekam na odbiór mieszkania- lada dzień. Coś jeszcze? Chyba nie.. Jutro idziemy na obiad z szwagierką do naszego ulubionego miejsca i cieszę się jak głupia:)

Witam z rana !
Jeszcze raz gratuluje Lamiav sliczna córeczka !! :)

Dziurka a no jakoś się udało po roku starań bardzo się zdziwiłam ;p;p A Tobie życzę żebyś była szczęśliwa ze swoim młodzieńcem :*

Sleepy no to gratuluje męża !! :D

Fasolka śliczna Łucja !! Jak szybko rośnie !!

Dziewczyny dzisiaj jak się obudziłam mam wrażenie jakbym całą noc robiła szpagaty bo mam mega naciągnięte pachwiny !!

A w ogóle nie wiem czy wy też macie/ miałyście takie dylematy jak ja ! :( Cały czas się boję żeby moje dziecko nie miało downa albo innych chorób. Boję się tego jak ognia ! Nie wiem czy poradziłabym sobie z taką chorobą :(

A Sleepy, kasa jest to lecą :) i robią na sztukę, nie na godziny ewidentnie ;)

Dziurka i dobrze,e ma czekać na moją :)

Gocha, też się bałam, nawet podwójnie, bo ja pracuję z osobami niepełnosprawnymi. Tylko ja się bałam, że ona kiedyś by została sama.

Gocha: Ja tak mam do dziś.. Wydaje mi się, że każda kobieta to przechodzi. Trzeba myśleć pozytywnie. Jesteśmy młode, zdrowe, niby co ma być nie tak?

A co do szpagatów - zaczęło się:) Powiem ci tylko na pocieszenie, że lepiej już było;)

Sil: Radzę jeździć tam codziennie najlepiej i pilnować! Albo kogoś poprosić kto się zna.. Bo na budowach takie cyrki są jak się chłopaki spieszą, że głowa mała:) Na jednej budowie z pośpiechu chłopaki nie wylali pod fundamenty chudego betonu. A żeby nikt się nie zorientował, to porobili tylko takie zalewki za zewnątrz jakby.. Nie wiem czy wiesz co mam na myśli:) W każdym razie kierownik budowy coś podkusiło, żeby tam palca wsadzić i się wydało:) A na innej budowie pracownicy przyszli do inwestora i powiedzieli mu, że doceniają design okna czy lukarny, ale niestety będzie mieć inny, bo oni takiego jak w projekcie nie potrafią zrobić:) Hit:)

Ostatnia edycja:
reklama
Sleepy a bo takie obiady to zawsze sie człowiek odchami nieco...życia luksusowego zakosztuje o dobrym jadełku nie wspominając.

No taa...trzeba urodzić prędzej czy później,odwrotu nie ma...ale fakt,wydarzenie najważniejsze:-p
A to się chałupke odbiera?Yhyyy...to kiedy na parapetówke wpaść można?
Małż Twój kurcze pewnie teraz pracuje,żeby potem z Wami posiedzieć juz w pełnym składzie.
Dawaj mi tego natręta...pogadam sobie z nim od serca:-)ale ino roz..jak to moja babcia mówiła.

Swój na swego powiadasz? Się przestraszyłam...może lepiej nie:-p

Gocha dziękuję a Tobie życzę szczęśliwego donoszenia i braku dylematów i zmartwien

Sil..no ba..ja juz tego dopilnuje

Ostatnia edycja:
Do góry