reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kwiatek kurcze jak to możliwe, że takie małe dziecko ma przepuklinę??? :baffled: to przy porodzie mu się zrobiło??

A co do kupy mojego syna to nie jest już teraz w ogóle śmieszne!! on śpi w najlepsze a śmierdzi coraz bardziej!! No ale już nie ważny smród, boję się żeby leżaczek nie był obsrany zaraz :-D:-D:-D a tak na poważnie to żeby mu pupy nie podrażniło...

reklama
Madzia: Tak żeby skonkretyzować, to po poście ponad 10 miesięcy. A potem się dziwią, że nie łapię aluzji;P
Ja ci powiem.. kupa kupą.. smród smrodem.. ale spokój jednak ma swoją wartość;) Niech się chłopak wyśpi;)

Kwiatek: No to wtedy powiedzieć mu że dureń! Mój kuzyn jak się urodził też miał przepuklinę. Ale pamiętam to jako takie lajtowe przeżycie, wiec nie myślałam że to coś poważnego..

Netka...no prosz...komentuj:-)
Magdalena..a daj mu pospać,potem się wywietrzy:-p
Kwiatuszek...hm...jakiś mało pzrejmujący się tata...:eek:
Sleep..10? To jakże Ty w ciąże zaszłaś?:-D

dziurcia: Doliczyłam już to 6 tygodni o ktorych pisze madzia, a u mnie po cc to chyba 10? Tak gdzieś mi się przeczytało. A co do zajścia w ciążę już się wypowiadałam.. Długie czerwone nogi miał ten bocian;)

Sleep, ja Cię proszę, wyobraziłam sobie... nogi bociana oczywiście... w akcie ciążowo twórczym.... boszzzz....

Magdalena, daj mu się pospać i odbierz pw :) bo mam nadzieję, ze dobrze posłałam

A w ogóle to zapomniałam się pożalić. Złapaliśmy gumę na spacerze w niedzielę i jesteśmy bez wózka, bo łatanie nic nie pomogło, muszę dętkę zamówić. A wczoraj jeszcze chustę wyprałam, mądra mama, nie ma co. Ale na szczęście jakoś przeszło.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sleep jak cię tentegnę będziesz mi tu o 10 tygodniach postu po cc jak ja po niespełna 3 chodzę nabuzowana jak byk rozpłodowy :-p

Dziurka żono nie będę komentować coś mi jeszcze wsadziła poza włosami bo nie powiem fajne były a zaraz na zboczka wyjdę :-p

magdalena dziecku dobrze a ty mu chcesz zabierać spokój

sil nosz bez karocy ciężko ciężko

a teraz pieruny ja się żegnam na jakiś czas idę się wydoić i zbieram się z wujkiem D. do małża pod miejsce katorgi (pracy) i potem do naszej kobiety jedziem

reklama
Do góry