reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atanku, kolor to już ty musisz wybrać :))) Każdy lubi co innego ;-)
Ja swego czasu mnóstwo czytałam o chustach. Bo uważam, że kangurowanie to genialna rzecz. Sama jak będę mamą to też będę nosić w chuście. Z tego co pamiętam to dziewczyny właśnie tkane chusty bardzo chwaliły :-)

Ja mam elastyczną... tkane są super ale na starsze dzieci... a te elastyczne są bardzo dobre do młodszych no i dla niedoświadczonych mam. Tkaną sie o wiele trudniej wiąże i jeśli się tego dobrze nie zrobi można zgobić dziecko....

Ja sobie elastyczną chwalę, ale jeszcze troche i kupię tkaną bo z elastycznej mój wysrasta a nauczyłam sie już wiązać więc nie ma problemu :tak:

przy elastycznej dziecko jak jest duże to "sprężynuje" dlatego ona jest dobra tak do 7-8lg nie więcej. No ale elastyczna lepiej trzyma.

reklama
Necia no cud, miód!!!!! :*:*:* Porównując jej wielkość do rozmiarów becika to już chyba nie taka mała, co...? A na oczku to ma taki krwiaczek?? Moj Bartek miał też jak się urodził ale aż na gałce ocznej! Na szczęście szybko zeszło no ale na oczku ma nadal...

Do góry