reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
goocha: a bo człowiek durny i się martwi że nie ma objawów. A na początku powinnaś się cieszyć z każdej nocy w której zasypiasz na prawym, a budzisz na lewym boku i nie wiesz jak to sie stało, nie żałujesz że nie masz zamontowanego w sypialni dźwigu i nie obiecujesz sobie dozgonnego celibatu jak to się już skończy..;P

ano chyba tak:) czuje sie bdb nie zapeszając.. jakoś teraz mam dobry tydzień:) Mały szaleje a ja staram się przygotować w końcu. Za to lepiej zrobiło mi się, bo dowiedziałam się, że moja przyjaciółka która jutro ślub bierze.. werble... nie ma jeszcze obrączek! hehe.. Także mój brak organizacji to pikuś;)

A jak twój humorek i nastawienie do dalszych staranek? Optymizm jest?:)

no optymizm jest, ale jak pisałam wyżej jak przyjdzie @ popłaczę sobie troszkę i wypije kieliszek winka, potem przytulę się mocno do męża i naładuje akumulatorek, po @ ostre staranka i zapominam o tym co było :) jestem dobrej mysli no musi się udać, może nie jesteśmy jeszcze gotowi na malenstwo dlatego Bóg nam je nie daje, ale prędzej czy później doczekamy sie :) jak narazie łapę się wszystkich sposobów i leków aby było dobrze :) także sama nam kibicuje :)

hihi, dobre nastawienie:) kruszyna na pewno pojawi się jak przyjdzie jej pora:tak:

lecę poleżakować bo jutro ten lekarz z samego rana i wg mnóstwo atrakcji wszelakich. Trzymajcie kciuki za mnie, a jak się ładnie spiszecie, to obiecuję zdjęcia z imprezy;)

MAM PYTANKO IWASKU mam sie martwic ?bo dzis byly 4 luzne kupki a na koniec chyba byl pierdek jedden i zielona kropka 2 cm w pieluszce.. domyslam sie ze ryba byla za tlusta wczoraj co jadlam z ryzem i sosem pomidorowym...wiecej jej nie bede jesc... albo krowka bo zjadlam 3 krowki cukierki...

reklama
Atanku jeżeli są kupki i baczki to nie masz się czym martwić. 4 Kupki to bardzo dobrze a luźne będa prawie wszystkie dopóki nie wprowadzisz treściwych pokarmów:) To taki czas próbowania co można a czego nie. Nie martw sie zielona kupką bo może się zdarzyć . Pewnie wróci jutro musztardowa barwa:) Co do pomidorów i koncentratu pomidorowego to jest silnie alergizujący dla maluszków więc mogła Amelcia zareagowac na niego.

Do góry