reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aga wiem kochana... wiem ze mi jest łatwo mówić bo mam już dziecko... ale uwierz mi ze życie jest bardzo przewrotne... i osoby które nie chcą dziecka zachodzą bez problemu a inne starają się latami... znam osoby które zaciążyły bez żadnych leków dopiero po paru latach! Nie życzę ci żebyś musiała czekać tak długo ale to daje własnie nadzieję ze w końcu musi się udać! Ja w to wierzę z całego serca i wiem ze w końcu twoje marzenia się spełnią! :tak:

Sun
czekamy na wieści co lekarz powie! Mam nadzieję ze wcale nie ejst xle i szybko się swojego malucha doczekasz :tak:

reklama
Miałam podwyższona dwukrotnie ponad normę, gdzie ponad 44/ Po miesiąca spadła dosłownie na łeb na szyję:-) Biorę ją jeszcze, ale teraz po pół tabletki. TSH mialam niby w normie, jakoś pod 4, no ale do starań o dziecko za wysoko. Po miesiącu kuracji spadło do 2,2.

Sun jak najbardziej, powinni się zabrać za Ciebie profesjonalnie i wszydtko dokładnie wytłumaczyć co i jak. Prawda jest taka, że będą szukać przyczyn do skutku. Cukrem się tak nie przejmuj, przepiszą Ci cos , spadnie poziom i będzie fasolka ( może już jest).
Mój gin mi tez kazał zbadac poziom cukru i tak mi własnie o tym mówił. To jako tako nie uniemożliwia zajścia w ciąże, ale może przeszkadzac. Może, ale nie musi.:-)

Danao mnie to już wszystko męczy... już zaczynają krzywą patrzeć u mnie w pracy, że co drugi dzień się zwalniam... ale w tej Klinice ta moja P. doktor przyjmuję max do 14:00 a ja pracuję od 8-16... a co miesiąc mam monitoring..... Do tego idzie mnóstwo kasy i już mam jakieś małe zaległości w płatnościach... dlatego nie wiem jak to dalej będzie....

fifka magenta mieszka w szwecji a tu mieszka jej tata i siostra i ma swoje stare mieszkanie ;-)

Hej kobietki:)

MAG POWODZENIA!!!!!!!!

Co tam u Was babeczki? Nie jestemw stanie nadrobić bo korzystam z chwili gdy mały śpi:) Dzisiaj szalał do 2 w nocy. Śmiał się gadał i nie miał zamiaru spać.

Siemano :-)
Iwasku wiem co czujesz Łucja codziennie poświęca czas od 1 do około 3 w nocy właśnie na zabawy i dyskusje w języku ugrofińskim :-) ciężko się dogadać :-)
Co tam u Was słychować? ktoś zaciążył, lub urodził?

reklama
Sun, Danao, Aga dacie radę. Jak się o czymś głęboko marzy to to się dostaje, prędzej czy później :-)

Aga no jak na taką dawkę to euthyrox masz najniższy. Ja miałam po zdiagnozowaniu niedoczynności tsh na wysokości 8,4. Dostałam wpierw euthyrox na tydzień 25 dawkę, a potem przez 3 tygodnie 50, to poziom spadł mi do 1,9 więc sporo.
2,2 taki poziom jest naprawdę jak najbardziej w porządku :-)

Sun kochana, nie możesz się poddawać, bo jak się poddasz, to co do tej pory osiągnęłaś po prostu porzucisz? Nie warto, na bank w sobie masz duuuużo siły, znajdź ją :-)

FASOLCIU, paczka wysłana :-)

Do góry