reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena też mi się tak wydaje a teściowa mi wciska, ze za mały... skoro mała rośnie i ma odpowiednią wagę to jest ok a ta swoje
widziałam reklamę boska, dzisiaj mój tatuś ma ur, zadzwoniłam i złożyłam życzonka z okazji 18 ur a on się popłakał, bo sam nie pamiętał, pewnie mężuś będzie chciał pojechać do teścia na piwko a ja co soczek he he z tej okazji wyciągnę sukienkę z szafy, ot pytanie czy w nią wejdę:szok:
natkusia fajne fajne, pewnie po porodzie bardzo tego brakuje, bo już nigdy dzieciątko nie będzie tak blisko nas. Nasze też należy do ruchliwych, jak to lekarz powiedział bardzo "niesforne" dziecko:) ale cieszę się, że mała się rusza inaczej bym panikowała. A co do wyjść do pracy to jest to samo, nasza też szaleje jak mąż wychodzi he he
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szyjkę, moja jak na razie wzorcowa:tak:
sleep dzięki, na szczęście rzadko ją widzę, no ale dręczy mnie to trochę, mam nadzieję, że nie dostała żadnego zawału czy coś, ale to ona powinna mieć wyrzuty sumienia nie ja, prawda?
bellka naprawdę daje coś ten rogal? kto jeszcze taki ma?
Fifka ty maszeruj do apteki, ale jaja by były...

reklama
Fifka no, no, no!! Ależ jestem ciekawa!! A termin faktycznie na styczeń bo ja się dowiedziałam 16maja i termin miałam 18 stycznia!

Miq nie słuchaj teściowej bo one zazwyczaj głupoty gadają :-D

A my dziś zjemy troszkę marcheweczki! i tu pytanie do Fifki!! czy to dawałas miedzy posilkami czy zamiast, ktoregos posilku?? choc wydaje mi sie, xze za wiele za pierwszym razem nie zje wiec zamiast posilku moze byc za malo...

Fifka ja bym nie wytrzymała i już biegła po teścik :-) No napewno taka podróż to wyzwanie, no ale jednak Maleństwu zmiana otoczenia też potrzebna. Ach już się nie mogę doczekać tych przyszłych wakacji. M już wycieczki ogląda, hotele i w ogóle planuje wszystko, a to jeszcze ponad rok czasu :-D
mig ja naprawdę mogę tą poduszkę polecić. Dziewczyny ode mnie z października też mają i sobie bardzo chwalą.

dobrze gadasz Magdaleno:-D
wiecie co ja jem?chleb ze smalcem, duszoną cebulą i ogórkiem kiszonym he he jak bylismy na zlocie to tam sprzedawali pajdy chleba właśnie ze smalcem, więc stwierdziłam, że sama sobie zrobię, wzięłam od mamy słoik swojskiego smalcu(bo nasz cały teściowa za plecami wywiozła) i sobie zrobiłam mnnniam

to muszę się zastanowić nad tą poduchą

Eh... ja niby nie chce tabletek teraz przed drugim dzieckiem... ale jak ja mam się tak stresować przed każdą @ to osiwieje...

Sun ty lepiej trzymaj kciuki za swoje dwie kreseczki :-D mi na razie się nie spieszy!

Magdalena a ty dostałaś już @?? Moze u ciebie się coś rozwija i nawet nie wiesz :-)
Ja marchewki w ogóle nie traktuje jako posiłku... po prostu dałam i jak chciał jeść to dałam cyce i nie patrzyłam na to ze jadł marchewkę... Ja na razie dużo mu nie daję... a te parę łyżeczek to co to za posiłek... nie daje tej marchewki tyle żeby się najadł bo nie wiem ile i czy można... w tym tygodniu lekarki zapytam to dam znać :tak: Na razie Bartek tylko troszkę zje.

Miq nie słuchaj durnej kobiety! Pokazywałam ci mój brzuch... ja miałam mniejszy... i było wszytko dobrze tak więc olej ja!

No były by jaja :-) A jeszcze większe jakbym się załapała na grudzień....

Miq nie lubie cię za ten smalec.... zaśliniłam monitor... ja uwielbiam a mi nie można... :-(

Miq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jesteś okrutna!!!!!! :-p takiego smaka mi zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :no:

A ja przed chwilą dzwoniłam na basen kryty u siebie w mieście i pytałam o zajęcia z niemowlakami! i są ale niestety dopiero od 6 miesiąca! :-(

Fifka no właśnie też tak myślę, że narazie to będzie za mało żeby traktować to jako posiłek... my idziemy dokładnie za tydzień na szczepienie więc również zapytam!
A co do mojej @ to nadal nie ma ale test robiłam już wtedy jak pisałyśmy sms'y i wyszedł negatywny! :-p ale czasami też tak mam z rana, że mnie tak zemdli i w głowie się zakręci, że szkoda gadać :-p

Ostatnia edycja:
Witam sie dopiero was nadrobiłam
Sun nie zamartwiaj sie na zapas chyba musisz sie czyms zajac
Fifka moze faktycznie zrob ten test bedziesz spokojniejsza
Sleep tesciowa jak szwagier mial dziecko latala to pampersy to mleko to chusteczki ciekawe co nam kiedys kupi a wogole nie wiadomo czy to jej wnuk bo ta sie puszczala z wszystkimi i ojca szukala a ten dal sie zlapac
maly nie podobny do niego wogole

Sun nie wierzę że teraz zaszłam za jednym strzałem a o Konrada się rok starałam... :no:

Magdalena patrz jak się gadamy.... :-D teraz jak dokarmiasz to pewnie @ szybko dostaniesz! Soją drogą ciekawe jak to jest ze ja tak szybko dostałam a nie dokarmiam małego... :szok:

No u mnie na basenie nie piszę od kiedy można... będę musiała zadzwonić... :tak:

Hej Kwiatuszku jak sie czujesz? :-)

Mąż dzwonił ze zaraz wraca! :-p

reklama
Dzięki za &&&&& Sleepy :* jako jedyna zauważyłaś, że dzisiaj mam wizytę i mega się stresuję :sorry2: ja coś mam dzisiaj zły dzień ehh.. a jak tam Filipek, opowiadaj :-)

Miłego dnia

Do góry