Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
he he a będę wredniejsza i powiem Wam, że naprawdę mi się udał
co do brzuszka to jestem spokojna, ja jestem drobną osoba to nie będę wielka, może on mi życzyła, żeby mi dupa urosła he he
wiecie co jak ost byliśmy u rodziców to tata się chwalił, że kupił małemu jakieś małe autko, i sprawdzał jeszcze, czy ma atesty, żeby bratowa nie powiedziała, że ***** kupił (a potrafi tak powiedzieć) a ona nawet dziękuję nie powiedziała. Wiem, że rodzicom ciężko finansowo, przez jakiś czas utrzymywali mojego brata, bratową i małego, kupowali mleko, pieluchy bo brata szef był niewypłacalny i zawsze się cieszyli jak mogli bąblowi coś kupić a tu nigdy dziękuje...teraz pojechała na 3 ty z małym do rodziców swoich, siedzimy a tu do brata przychodzi mms ze zdj jak mały siedzi w wielkiej ciężarowce-zabawce bo dostał od tamtych dziadków, widziałam jak tacie się strasznie przykro zrobiło, dopiero parę dni ich nie ma, a oni tak tęsknią za nim, szkoda mi ich
Ode mnie też masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*