Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiecie, że ona już odróżnia kiedy ją tata głaszcze? wczoraj się tak wypięła, że aż mnie brzuch po lewej stronie bolał i taki bąbel był, mówię do męża patrz co robi Twoja córka a on postukała z palcem po prawej stronie, powiedział chodź tutaj i poszła
w nocy to samo, tylko ją pogłaszcze i się uspokaja

chociaż mnie one już momentami bolą jak chce się przekręcić czy coś
na mojego meża też reaguję spokojem uff i dobrze bo ten mój jest z tych mega aktywnych i jak już za dużo to wołam męża, on położy rękę pogada z synem i spokój :-) a najbardziej śmiać mi się chcę rano.. Mój mąż wstaje do pracy o 5 i jak wstaje z łóżka to automatycznie Michał się budzi i zaczyna szaleć
głaszcze brzuchol i tłumacze, że tylko tata idzie do pracy a on ma spać i tak po godzinie mam spokój bo zasypia hehe
czytałam, że owulkowy w czasie ciąży tak wychodzi więc wiesz..
a co do adopcji to nie mówisz głupio.. Dobrze, że bierzecie i taką opcję pod uwagę, na prawdę szacun :-) jest tyle dzieciaczków, które potrzebują miłości że serce krwawi..
Nasze lato to doprawdy...
Mnie też już plecy bolą, w nocy to nie mogę sobie pozycji znaleźć, ale już jakiś czas temu zakupiłam sobie właśnie taką poduszkę do spania i jest dużo lepiej.
Nawet jeśli nie za dużo zrobię z nim w "kangurku" to przynajmniej posiedzę na forum czy pooglądam w ciszy TV... zjem normalnie... a taki odpoczynek naprawdę bardzo dużo daję!
Moja mama cały czas mi burczy że jak ja odpoczywam z nim tak przywiązanym... juz jej nie próbuje tego wytłumaczy bo to zrozumieją tylko osoby chustujące dzieci. Z jednej strony spełnienie z powodu bliskości (jak Konrad czasem zaśnie na dłużnej w łóżeczku to aż tęsknie..
) a z drugiej wystarczająco duża swoboda by zajać się sobą... 

A kiedy jest dzień taty? 
spoko luz! Nie śpieszy mi się do tej informacji. - soja drogą jeśli jestem w ciąży to mam termin znowu na styczeń! :-) - ale na wykresie temperatura spadła bardzo nisko więc już widać że @ lada moment będzie 
a malutki urodził sie zdrowy! Tak więc uszy do góry! Wszytsko jest w porządku! A po test nie idę... nie chce panikować... czekam na @!
Więc uszy do góry! Skoro w badaniach nie wchodzi nic strasznego to znaczy ze dzidzia to tylko kwestia czasu! Ja cały czas myslę ze u ciebie to bariera psychiczna widząc jak to przezywasz...
a wczoraj nad głową jak byłam na spacerze z mężem bocian nad nami fruwał! A to był zwiastun ciaży z Konradem bo bocian nam nad domem krążył - opowiadałam kilka razy tą historię :-) I śmiać mi się choc bo jak teraz jestem w ciąży to będę miała termin na następny styczeń