reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael nie maltretuj już tak dziecka! Ja nie widziałam ale wierzyłam Ci na słowo ;-)

Kwiatuszek słodziachne pieski :-)

Idę sobie bo mi mega ciepło :sorry2: porobię cosik a potem zakupki :-D
Zajrzę wieczorkiem wieczorkiem

powiem Wam, że ta moja gula chyba na prawdę z nerwów, zaczęłam pisać z Wami, troszkę popatrzyłam za zakupami i troszkę mi lepiej, nie zniknęła ale jest lżej
wrócę jeszcze do butelek TT kto je używa i macie z rurką czy bez, może faktycznie nie ma sensu przepłacać

Hej dziewczynki :)
Ja dzisiaj wróciłam ze szpitala, miałam operacje usuwania dużej torbieli podcewkowej w pochwie... operacja była w zniezuleniu ogólnym i caaały czas chce mi się spać, mimo, że to było wczoraj rano... ale jestem meeega szczęśliwa, że jestem już w domku z moją Julcią, bo 3 dni jej nie widziałam :( to było straszne... :( niestety teraz cały czas ktoś musi być z nami w domu bo ja nie moge podnosić Julii przez pare tygodni...

ide Was nadrabiać, jedyne co zdążyłam doczytać to ząbek Aelkowego Wiktorka :D no w końcu!!! :-) u nas teżto tak mniej więcej wygądało, na początku była dziurka w dziąsełku, z małą igiełką w środku, a pote, ząbek zaczął się robić coraz pokaźniejszy, teraz mamy już dwa pięne ząbki, których nie da się nie zauważyć :) widać je przy każdym uśmiechu :D więc i u Was lada dzień pojawi się następny :)

ide czytać :)

Miq ja używam do mleka butelek TT i jestem bardzo zadowolona. Z biegiem czasu i nabraniem doświadczenia, te z czujnikiem i bez są takie same. Te z rurką/czujnikiem moim zdaniem są dla bajeru, pokazują tylko temperaturę, a przy podgrzewaczu wiadomo na jaką temperaturę nastawia się wodę. A płacić 22 zł za zwykłą butelkę bez czujnika a 35 jest różnica.

miq ja mam zestaw startowy z TT i jestem bardzo zadowolona, i jak dla mnie smoczek jest prawie jak sutek że mała nie ma problemu z jedzeniem z cyca bo różnie jemy.

lilly to już po wszystkim super :)

Fifka oj tam oj tam ale ile rozrywki miałysmy hihih

kwiatuszku piękne te twoje psiaki

pytanie z typu durnych kefir to ja popijać mogę?

reklama
Do góry