Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

eh.... straszna tragedia...
zawsze po kąpieli! W ogóle odkąd używam oryginalnych pampersów nie mam problemów z odparzeniami... wcześniej to nie tyle odparzenie było a uczulenie na pieluchy dada....
w życiu tych KG nie zgubie...
wczoraj narzekałam na męża a okazało się, że on był u babci, żeby dogadać się z nią, że pomaluje płot i ona mu da za to kase (bo ona za wszystko płaci swoim wnukom...
za mycie okien, malowaniem, itd...) więc dała mu a on pojechał kupić mi torebkę na urodziny bo mówiłam mu dzień wcześniej jak byliśmy na zakupach, ze moja już taka zniszczona i przydałaby się nowa ale szkoda kasy!!!
wiem, że jestem paskudna ale powiedział, że mogę ją sobie wymienić i teraz szczerze mam dylemat... bo z jednej strony z miłą chęcią bym ją wymieniła ale nie chce mu robić przykrości. A tania nie była
A najgorsze jest to, że powiedział mi, że był oglądać tą która ja chciałam ale szkoda mu było tyle kasy
a była dosłownie 15zł droższa od tej którą kupił....