Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Nallaa gratulacje sliczny synuś!!!
fifka sliczny konradek mam taki sam reczniik;-)
a nikola sie duza urodzla bo chyba 55cm i o600g ciezsza wiec wiadomo a ma 20 dni a moja niunia juz nosci 68 bo 62 pajace zamale bo ma dlugie nogi i w pajacu tylko stupki puste ;-) jak jak sama miezylam 2 tyg temu miala 63 cm wiec dluga jest bo urodzla sie 51 ;-) jedynie wagowo nie az tak duzo ;-)bo z 5kg ma
natkusia ten ostatni mi si e podoba wozek ;-)
kwiatuszku smieszna ta zabawka... ;-)
a moja niunia dzis 7 h spala zjadla i 3h spala ;-) potem znowu zjadla i 2h spala ;-)
Zobacz załącznik 470269Zobacz załącznik 470270oto moja niunia w ciuszku 68
fifka sliczny konradek mam taki sam reczniik;-)
a nikola sie duza urodzla bo chyba 55cm i o600g ciezsza wiec wiadomo a ma 20 dni a moja niunia juz nosci 68 bo 62 pajace zamale bo ma dlugie nogi i w pajacu tylko stupki puste ;-) jak jak sama miezylam 2 tyg temu miala 63 cm wiec dluga jest bo urodzla sie 51 ;-) jedynie wagowo nie az tak duzo ;-)bo z 5kg ma
natkusia ten ostatni mi si e podoba wozek ;-)
kwiatuszku smieszna ta zabawka... ;-)
a moja niunia dzis 7 h spala zjadla i 3h spala ;-) potem znowu zjadla i 2h spala ;-)
Zobacz załącznik 470269Zobacz załącznik 470270oto moja niunia w ciuszku 68
Ostatnia edycja:
Albo ta śliwka choć na zdjęciu wygląda jak czarny...
Ależ śpioszek z Amelki!
) i jeszcze swoją znajomą chciała przede mną wpuścić, ale nie pozwoliłam... 
ale mi się wydawało ze mówiła 42 
budzi sie co 3 godz. na jedzenie... (w wcześniej spał całą noc albo budził się raz) i to jeszcze jak zje to się kręci... nie płacze niby ale coś mu przeszkadza, gryzie kołdrę... przewiduję ze mu zeby idą... o tego sutki zaczęły mnie boleć jak nie wiem (to przez owulację) i ogólnie jakoś cieżko jest ostatnio... mimo ze mały nie płaczę i dużo się smieje to jednak zajmujący się zrobił jak nie wiem...
bo położyłam małego na rogówce na samym krańcu bo on przewraxca się na brzuszek zawsze w prawo, oczywiście patrzyłam na niego i jak już się przewrócił to szybko weszłam do sypialni po pieluche a to trwało dosłonie 10s a Bartek już leży na plecach na samym brzegu bo się obrócił spowrotem
masakra! z jednej strony się ucieszyłam, że zdobył nową umiejętność ale z drugiej byłam cholernie zła na siebie...