reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena no to super wieści!!!! Brawo Bartek!! :-D Ja sie jutro umówię na Usg bioderek kontrolne, ale u nas ostatnio było wszytko w porządku wiec myślę ze nic się nie zmieniło :tak:

No a mnie już niby aż tak nie zalewa... ale czasem jak Konrad zrobi przerwę dłużej niż 3 godziny to później kiedy je mleko leci z drugiej piersi... :zawstydzona/y: więc niby noszę mniej ale wciąż potrzebuję, zwłaszcza w nocy... idzie mi około 2 paczki w miesiącu tych wkładek (wcześniej i po 3-4 szły...)

reklama
No ja na początku też dość dużo używałam więc jeśli chcesz to również mogę Ci je wysłać!! ;-)

Bardzo lubiałam te z Johnson's bo jak ra zkupiłam takie tanie to normalnie tak mi się piersi pociły w nich, że szkoda gadć!!!!! Zero przepuszczalności powietrza :/

Będe bardzo wdzięczna! :*

Ja nienawidzę tych z belli bo są zupełnie nie chłonne i mimo tego ze były założone to wylewało mi się mleko bokami... :no: Kiedyś w lidlu kupiłam bo akurat były takie jakieś niemieckie i było BOSSSKIE! Ale niestety juz ich nie ma :-(

Te o których ja mówie, że były takie kiepskie to kupiałam w realu jakieś Helen Harper czy jakoś tak :baffled: paskudne! Wyślę Ci również bez opakowania :-) jak możesz to prześlij adres sms'em to jutro jak będę jechała na szczepienie to wpadnę na pocztę ;-)

A no i zgapiłam od Ciebie i zrobiłam sobie "stróża waga" w sygnaturze :-p

Okej już wysyłam! Dziękuję!!! :*

A dla mnie te z reala są nawet nawet... czasem je kupuję :tak: Bo one przynajmniej się nie przelewają :no:

A co do suwaczka to ja trzymam go bez sensu bo w domu wagi nie mam :zawstydzona/y: a jak waże się raz u mamy raz u teściów to bez sensu... czuje po ciuchach ze od tych brzuszków z małym i mniejszej ilości żarcia nieco spadłam z wagi...ale dopiero jutro zobaczę ile...

A ty wiesz ze nie mamy nadwagi? BMI 25 to normalna waga :tak:

Wiem właśnie widziałam!!! Nawet mi napisali, że mam nie słuchać koleżanek, że jestem gruba bo mi po prostu zazdroszczą :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mijenka witaj!! Ty... ja ci oddam nawet i 10 kg jak chcesz :-D

Magdalena dokładnie tak! Dlatego jak ja zgubię choć z 5 kg tak dla lepszego samopoczucia to i tak będzie dobrze! Choć powiem ci ze mi tusza moja nie przeszkadza, tylko ten cellulitis :zawstydzona/y: i wiem ze jak schudnę będzie mniej widoczny...

A wiecie! Ostatnio doszłam do wniosku że jak zajdę z ciążę z córeczką to nazwę ją Milenka :-)

reklama
Ja Oliwia!!!!!!! I zdania nie zmienię choćby nie wiem co!!! :-p W skrócie będę mówić Liwia! Choć siostra mojej koleżanki właśnie tak chce nazwać córkę - Liwia! Ale szczerze to o takim imieniu nie słyszałam

Do góry