reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej kobietki
Udało mi się Was nadrobić,jak czytam o tych waszych przygodach z lekarzami to aż się zastanawiam jak tu wybrać dobrego pediatre ah
A ja z racji fego,że maż wziął się dzisiaj za wymianę okna i zbijanie płytek (migiem im to poszło) razem z teściem to ja pojechałam na kawkę do koleżanki,przy okazji poszłam po kartę do rossmana,kupiłam 3 przecenione kwiatki do naszej altanki a po powrocie zdążyłam jeszcze obiadek zrobić
A pochwalę się Wam,że wygrałam książkę o pierwszych potrawach malucha:-D
dzisiaj mam dzień chwalenia to pokażę Wam jaki fajny torcik mi wyszedł,już go nie ma he he

Załączniki

• DSC_0066.jpg
    DSC_0066.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 37
KOCHANE PROOOOSZĘ O POMOOOOC!!!!!

Kochane pamiętacie kiedyś dawałam link do zdjęcia z meblami? Wybrali mój drugi projekt i proszę ładnie o każdy głos, poproście swoich znajomych w moim imieniu!
Będę bardzo wdzięczna!!!!

TWÓJPROJEKT | Baby VOX, Coccodrillo

Proszę bardzo :-)

miq wbiłaś mi nóż w żołądek tym torcikiem konam teraz na chcicę za słodkim ;-)

Lasencje po cesarce, czy Wam też tak brzuch na dole sterczy? Ja wreszcie zaczęłam chudnąć i w sumie po całości mi smalec spada, ale to brzuszysko na dole tak paskudnie sterczy :-( Normalnie jestem załamana moim wyglądem :-(

Ostatnia edycja:
Ael wysłane!

Fasolka na wkładki ja chętna jestem :-D bo ciągle ich używam.... idą u mnie jak świeże bułeczki i idzie zbankrutować...

Miq
matko nie lubie cie.... ja nie moge czekolady... :zawstydzona/y:

Jejku przepraszam,już więcej Wam tak nie zrobię:sorry2:
Ale mam teraz bajzel,wszędzie kurz,ale już nie mogę się doczekać kiedy wejdę pod swój prysznic ah

reklama
Ael wysłane!

Fasolka na wkładki ja chętna jestem :-D bo ciągle ich używam.... idą u mnie jak świeże bułeczki i idzie zbankrutować...

Miq
matko nie lubie cie.... ja nie moge czekolady... :zawstydzona/y:

Fifkaaaa ja też mam prawie całą paczkę wkładek z Johnson's!!!!! Kupiłam i parę użyłam a potem przestało mnie zalewać i już nie używałam, teraz w ogóle już malutko karmię piersią więc stoją na automacie i nie wiem co z nimi zrobić.....

A my byliśmy na kontrolnym USG bioderek i jest wszystko w porządku!!! Nie musismy już pieluchować! Ale mi kamień z serca spadł, no i Bartuś w końcu śpi bez wielkiej pieluchy między nogami i widać, że jest mu i niebo wygodniej!!!!!

Do góry