reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam się z rana :-)

Wrednoty nadal nie ma i dzisiaj idę zrobić bete, więc proszę mocno trzymać kciuki :tak: Idę dzisiaj bo chcę już wiedzieć i mieć spokojną głowę... mimo, że dzisiaj lekko coś na dole boli, no ale zobaczymy...

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry :)

kochane (magdalena, fifka, lilly, lamia) Małgonia zaskakuje nas każdego dnia :-) ostatnio kombinuje jak tu się ba boczek obrócić bo raz po kąpieli przypadkiem jej się udało :-D a języczek o taaak ona uwielbia go wystawiać bardzo hihi i śmiać się ale jeszcze nie udało mi się jej uchwycić.

iwasku powodzenia w szukaniu i sprzedaży. Dobrze że z Igorkiem lepiej po odstawieniu

natka no bo ja myślałam że już ;-) no chyba że nocą pojechałaś :-p

Fifka gratuluję zaliczenia roku zdolna bestyjka z ciebie :-D

miq jak się czujecie robaczki?

sun a co za ciasto robiłaś? trzymam &&&&&&&& za betkę i czekam z niecierpliwością na wynik

lilly ważne że znaleźliście odpowiedniego smoka :-) właśnie od kiedy zmienia się rozmiar mamy narazie ten pierwszy.

my wczoraj posiedzieliśmy u babci męża na imieninach piętro niżej, szkoda mi tylko jej bo się naszykowały a żadne z jej pozostałych dzieci nie przyjechało tylko znajoma była i my. Widać że było jej przykro. Ale sami to oczekują żeby ona pamiętała o ich święcie.

czekam z niecierpliwością na maila od promotora męża czy coś poprawić mamy bo do piątku do dziekanatu musi koniecznie złożyć komplet dokumentów.

sil ja od listopada napisałam w sumie z mężowym 7 prac licencjackich ale mam serdecznie dość na jakiś czas. nareszcie będę miała czas na własne przyjemności :-) już leży na biurku kryminał od mamy mojej do czytania :-D i mam moc ebooków choć wolę papierowe czytać ale wszystko co mam w domu już czytałam ;)

A już Ci miałam sprzedać doktorat męża.... poprawić go tylko trzeba... I zgadnij co? Leży sobie i leży i się już nawet nie uśmiecha

sil ja i dotykanie doktoratu? :szok: a co uśmiechał się do mnie hihi? u mnie sezon się na pisanie skończył matury przeszły będą się bronić teraz "moi studenci". na grudzień sobie jedna osoba zaklepała żebym zaczęła jej mgr pisać.

No już jestem po kluciu... dzisiaj może popołudniu będą wyniki, a jak nie to jutro... Ja mam coś dziwnego, bo mnie tylko rano lekko boli brzuch, a później jest spokój... Dzisiaj rano bolał leciutko, a teraz nic kompletnie...

Neciuszka ja robiłam z truskawkami i maślanka... w internecie jest przepis.. i jest cudne... szybko się robi, a jest przepyszne... tak więc polecam... i może je robić z różnymi owocami sezonowymi... ;-)

sun będę musiała spróbować kiedyś :-) chociaż ostatnio mam separację z pieczeniem ciast ;-) chyba z ciekawości to mnie zje aż będziesz miała wyniki

reklama
Spokojnie Necia ja jakoś lajtowo do tego podchodzę... dzisiaj jest 40dc, a miałam zawsze max do 34... no ale nie nastawia się, bo może po prostu się coś zaburzyło i dlatego wredoty nie ma tak długo... Dam znać jak tylko będzie wynik...

Do góry