reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

właśnie natka gdzie jest natka
laugh.gif

yyy na pewno nie na porodówce :sorry2: ciągle gdzieś mnie nosi więc rzadko jestem na kompie :*
Noo i wielkie gratulację zakończenia pisania pracy!! Super! :-)

Lilly współczuje skoku rozwojowego.. no ale musicie przeżyć :tak: :* co do męża to szacun za upieczenia ciasta, mój jest kochany ale ciasto by spalił :sorry2::-D

Iwasek jak tam Igorek, przeszła mu ta alergia?

Mag hehe fajnie Bartek wygląda na tym leżaczku, a jaki ruchliwy :-)

Sleep jeszcze nie :zawstydzona/y: <foch> .. Mała Gangrena jest uparta i ani myśl się ruszyć :sorry2:

Fifka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&! Mam nadzieję, że zdążyłam ;-)

reklama
Kasia, przede wszystkim poczekaj, aż się cykl wyreguluje, nie spinaj się, nie ma co się faszerować tabletkami. Najpierw wyznacz owu, poobserwuj się, a potem panikuj :) spokojnie, nastawienie, że muszę, nie sprzyja zaciążeniu

Hej laski! :-)

ZALICZYŁAM ROK!!!!!!! :-D Boże nawet nie wiecie jak się cieszę!! I nawet nie wstyd jest indeks pokazać bo jak na osobę która tylko dwa miesiące chodziła do szkoły to oceny są przyzwoite :-p

Śliczne nasze dziewczyneczki!!! :* Aj jak ja na nie tak patrzę to aż mam ochote już teraz majstrować bąbelka!! :-D

Lily współczuję skoku... mojemu też się zbliża wielkimi krokami... :no: Okropne to jest bo normalnie własnego dziecka idzie nie poznać :sorry2: Miś z metką jest super! Uśmiałam się z twojego opisu :-p no i również czekam na przepisy na te obiadki! :tak: I wielki buziak w Twoim kierunku ze dotrzymujesz słowa i częściej zz nami piszesz :**********

Iwasku jak tam nasz przystojny Igorek się miewa? :-)

Magdalena
hahaha od Bartuś szaleniec mały! :-D Fajny ten wasz bujaczek bo mały może sam siebie bujać :-) ja mam taki na płozach to jak mały w nim szaleje to raczej niewiele się kiwa.

No to późno wróciliście :-) ja to jestem raczej staroświecka mama... i ani małego nie podrzucam nikomu ani nie siedzę na imprezach... zawsze 19 w domku bo koło 20 kąpiel i lulu! Nie wiem dlaczego... po prostu tak mam...

Sleepy bo to takie te nasze odchudzanie.... :zawstydzona/y: Ale ja zjadłam tylko jeden kawałeczek bo powiem wam szczerze że ja nie lubię słodkości... ale np słoninki, albo świeżego chlebka ze smalcem to bym sobie zjadła :-D

Sil z budowami niestety tak często jest... zresztą często też są obsuwy przy głupim remoncie wiec o czym my tu mówimy... Trzymam kciuki żeby ta budowa nie zjadła za bardzo twoich nerwów &&& :*

Necia GRATULACJĘ!! :* Obyście teraz nie mieli za dużo poprawek! Ależ Małgosia ślicznie podnosi główkę!!! Silna z niej bestia!! :-) Ma tylko dwa miesiące a do tego wcześniaczek... po prostu jest niesamowita!! :tak: Konrad oglądał też swoją narzeczoną z otwartymi ustami! :-D

Natkusia noż ale masz tego swojego kawalera upartego... :-D

Katarzyna
jeśli nie ma wskazań to po co wam ta luteina? Ona wcale nie pomaga w zajściu w ciąże a jedynie w jej utrzymaniu -to po pierwsze. Po drugie jeśli zaczniesz ją brać od tak to może ci cykle rozregulować... Sil ma rację! wrzuć na luz! Jeszcze nie długo się staracie! Ja zaszłam po roku starań :tak:

Kwiatuszek a co chcesz zbadać progesteron? No jeśli bierzesz lutke to wyniki mogą wyść przekłamane...

Malutkiego dzisiaj wymęczyłam, bo najpierw był u dziadków kiedy ja zdawałam egzamin a później od razu pojechaliśmy wszyscy na ryby! :-D Była przepiękna pogoda! No ale posiedzieliśmy tam od 10 do 16 i ja z małym miałam dość - mąż to by jeszcze siedział i siedział! Konrad już padł spać a ja zaraz też pójdę się położyć bo normalnie ledwo na oczy patrzę :sorry2:

Goście już pojechali... :-)

Fifka gratuluje zakończenia roku :tak:

Katarzyna ja podpisuję się pod słowami dziewczyn... Wrzuć na luz, bo to w staraniach jest najważniejsze... Musisz poznać swój organizm to jest najważniejsze...

hej kobietki :)

SKOŃCZYLIŚMY :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy::happy::happy:

magdalena ale zdolniacha z Bartusia pokazałam małżowi to śmiał się że siłacz mały

Atan no no Amelka ślicznie wygląda :) rolada oczywiście taka że mmmmm zjadłabym oj zjadła
Lilly Julcia oczywiście jak zwykle powala urodą po mamusi pewnie :-) a na przepisy również się piszę bo za jakiś czas to i ja będę robić takie cuda

kwiatuszku miłego dnia

sleep jak tam don Filippo? taaaa w los angeles wypoczywa będę :cool2:

właśnie natka gdzie jest natka :-D

Fifka czy ja skleroza pamiętam dobrze masz jakiś egzamin jeszcze dziś? jeśli właśnie siedzisz i się pocisz pisząc no to cóż innego jak nie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

toż i ja sobie pozwolę się pochwalić wyczynami mej pociechy
MOV06246 - YouTube

a tak się dziś wystroiła na imieniny prababci Zobacz załącznik 477446

No proszę jak rośnie MAłgonia! Kurcze taka silna już a jeszcze nie dawno leżała taka żabka bezbronna :-) no i ślicznie się wystroiła na imprezę :-p w ogóle to zauważyłam, że ona często języczek wyciąga :-)

Fifka ja przeważnie też staram się wracać z Bartkiem do domku pzed 20 ale wczoraj tak się fajnie siedziało, że nawet nie wiem gdzie mi ten czas zleciał :-p
Dlatego też chce kupić nianię elektroniczną bo my często siedzimy sobie u nas na placu przed domem i wiem, że jak będą wakacje to będzie się chciało troszkę dłużej posiedzieć! Kuzynka też ma nanie i super to się spisuje :-)

Sleep ale grill to przecież dietetycznie :-) bo bez tłuszczowo :-)

lyly: aleś nagotowała, fajnie to wygląda, jak katering :-), ja tez mam zamiar gotować sama obiadki a sporadycznie kupować gotowe, ale jak to wyjdzie to zobaczymy - i ty to mrozisz ??
Julcia super - śliczna i taka wesolutka

neciuszka: kobieto ale się uśmiałam z twojej Małgosi, jak języczkiem świdrowała, nie wiem laczego mnie to tak rozbawiło ale było słodkie :-) ipwem ci ze moja to od ponad tygodnia odkryła że ma języczek i wsuwa go i wysuwa z buxki, ślini się i próbuje piąski wepchnąć do buziaka

fifka: gratuluję zaliczenia roku, no to masz wakacje i mozesz odetchnąć :-)

magdalena: oż ty żono moja czegoś mi nie podesłała coś z grilla :-) ja jeszcze nie miałam okazji grilować wtym roku, ale jak moja siostra przyjedzie to zaszalejemy .
Bartuś cudny kawaler, widac że lubi bujanie, tak sie mocno ruszał .

sun: no to przed gośćmi sprzątaniei gotowania, a po gościach znowu sprżatanie :-) ciastko sie udało ?

kwaituszek : ja nie wiem czy robic czy nie badania, bo ja tylko luteine bralam w ciazy a przed to nie takze nie doradze

sil: no wspołczuję wariacji z budową, ale za to jak się już wybudujesz, urządzisz to będę ci tylko zazdrościć:-D oczywiscie w pozytywnym sensie, bo mi sie marzy swój domek ale funduszy brak, a przede wszyskim ziemi, bo jak by już była to coś by się myslało, a jak sie nie ma nic, to szkoda gadac

slyp: cześć swasiu jka samopoczucie, ? Filipek coś lepiej z klkami czy bez zmian, ? przypomniało mi sie że jak byłam w szpitalu to położna jak mała miała problemy brzuszkiem stosowała taką rurkę do odprowadzania gazów- od razu małej było po tym lepiej i nie dawno była u mnie kolezanka i jej ona mówi ze tez coś takiego robi, tylko nie wiem jak to się nazywa ale jak w aptece powiesz , wytłumaczysz ze dla nie niemowląt to moze to pomoże - jka sie dodzwonie do kumpeli to napisze ci ska jak sie to nazywa

atan: al Amelka elegancka, śliczna opaseczka

natkisua: melduj sie jak sie czujesz, b ja musze wiedziec żeby dobrze spać ;-)i kobieto ty odpoczywaj przed porodem,żebyś miała duzo sił, bo ty za dużo się ostatnio ruszasz :tak:

No a ja wczoraj zrobiłam sobie dłuuuuuuuuuuugi spacer z mała do męża do pracy, potem do teściowej, potem znowu do meża i do domu wrociłam po 18stej, dzisiaj tez poszłam na długi spacer, nogi mi nawalają ale sie lekko opaliłam, spociłam i az mi lepeij.
Mała wykąpana, spi zaraz ja ide polezakuje w wannie, i można iść spać :-)
A wiecie co nigdy się nie pociłam żeby nie wiem jaki upał, w ciązy zaczęłam sie pocić i myslałam ze po pordzie mu przejdzia ale nic z tego, dalej sie pocę i żaden antyperspirtant mi nie pomaga :crazy:

Ostatnia edycja:
Lamia no widzisz... zaniedbałam Cię... :-( na następny raz na pewno coś podeślę dla swojej żonki :* u nas sezon grilowania już otwarty od maja :-p

Co do spaceru to ja też lubię dużo chodzić ale nie w takie upały! A jeśli chodzi o pocenie to może po prostu hormony po ciąży nie wróciły do siebie i coś tam jeszcze buzuje|! :-) Ada ma dopiero 2 miesiące więc może jeszcze organizm wróci do normy
A teraz uciekam czytać książkę!! Tak się wciągłam, że to jest nawet silniejsze niż uzależnienie od Was :-p
Dobranoc :**:**:*
No i dla żoneczki specjalne buziaki :* :-p

reklama
magdalena: no za tego specjalnego buzaiak to ci wybaczam wszystko :-p - oczywisce tez przesyłam buzi buzi
kurde ja nie wiem co ta ciąża ze mnie zrobiła, wcześniej to ja czytałam miesięcznie 4-5 ksiązek, w ciazy ledwo ze 2 przeczytałam i coś mi nie idzie, ale musze wrócic do tego hobby bo zawsze uwielbiałam czytać.
i ja spadam do wanny i potem wylegiwać sie.

Do góry