Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzeba będzie o tym pomyśleć :-)
Zależy gdzie... od 20 do 40zł... ja płaciłam u siebie w laboratorium 25...
Kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*
możesz ją zrobić nawet po południu - o ile laboratorium jest otwarte i wynik będzie prawidłowy :-)

i trzymam kciukasy żeby się jutro autko sprzedało
daj koniecznie znać jak poszło :-)
a ona i tak woli papierek po czekoladce, mój pokrowiec od komórki czy choćby nakrętkę od kremu, takimi rzeczami potrafi się zająć na prawdę długo!
i bądź tu człowieku mądry 
tylko ja będę w Giżycku więc to ok 70km od Waszej miejscowości, ale to i tak blisko 
my bardzo często jeździmy do mojej mamy na ogród, ma na prawdę spory, i zazwyczaj siedzimy na dworze całe dnie 
my musimy się zmobilizować i też zacząć jakieś organizować
boooski!!!
i jak sobie świetnie radzi w tym leżaczku :-) haha!!! no z tym bujaniem to wymiękłam
i tymi nóżkami jak łapał tą pomarańczową zabaweczkę
teścióka jest dumna 

a jak tam Filipek? kolki dalej biedaczka męczą? :-( może skusisz się jednak na ten bobotic?
super! pewnie ulga wielka
a Małgonia pięknie wyglądała na imieninach :-)
no i filmik wspaniały! super sobie radzi
dzielna i śliczna!:-)
dumnam!!!
zasłużyłaś na wielkiego buziaka :* 

a co do tej rurki do odprowadzania gazów, to ja już wiele razy słyszałam, że na dłuższą metę stosowanie jej jest bardzo niezdrowe, ponieważ uzależnia pupkę od takiej pomocy... parę moich znajomych zamiast tego stosowały końcówkę od termometru, ale ja jakoś się nigdy nie odważyłam...
pokochała go!!!
od razu po 5 minutach zasnęła na 2,5 godziny, potem w ciągu dnia też nie było z tym żadnych problemów, a na noc to zasnęła szybciej niż kieykolwiek!!!
a przez ten skok od paru dni się cośtakiego nie zdarzało
nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, że w końcu znalazłam coś, co choć trochę przynosi jej ulgę w ciężkich chwilach 
:-)