reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzień dobry dobry :)

sleep żabka na moje szczęście jeszcze się przede mną nie chowa :-p w odpowiedzi na twą prośbę fotki powędrowały do albumu mego

atan śliczna rodzinka z was :-)

lamia czekam na fotki z niecierpliwością, ja wczoraj znalazłam worek na siebie ;-)

fifka chłodniej coś u was dzisiaj?

do nas dziś znajomi mają zajrzeć z córeczką :-) zobaczymy czy dojadą bo już jadą i jadą do nas. no i znów cały tydzień jesteśmy same od 9 do 23, a w środę tatusiek nasz się broni nareszcie :-)

pyscek dzień dobryy jak się miewasz dziś?

reklama
Witajcie babeczki
Ale weekend szybko zleciał ah
ale wpadłam się pochwalić,że dziś dotrze do mnie wózek- w końcu

Necia miewam się dobrze :) wypoczęta po weekendzie :-D kolor włosków zmieniony :laugh2: lekko mnie spiekło na tych rybkach :sorry: mój mówi na mnie mulatka :laugh2: buahaha ... czego chcieć więcej :-D tempka pięknie utrzymuje się taka sama od kilku dni więc zapodałam sobie folik :-) zaraz biore się za śniadanko bo zgłodniałam a potem trzeba mieszkanko oprzątnąć bo aż wstyd taki bałagan :zawstydzona/y:

u mnie już największe kurze ogarnięte po remoncie a dzisiaj teściu wziął się za 'remont" kuchni na dole, nie mam pojęcia co tam robi ale tak hałasował, że spać się nie dało, jakąś tapetę miał doklejać gdzie odchodzi. A najlepsze, że kopiliśmy wczoraj sobie białą farbę bo chcę sobie odświeżyć sufit w sypialni i w salonie a ten zobaczył i mówi ooo to ja sobie kupię barwnik i coś tam pomaluję, to go od razu przystopowałam, że najpierw ja sobie pomaluje a jak zostanie to może mu dam grrrr
z racji swojego pijaństwa w weekend znowu była akcja ale już nie mam siły o tym pisać:no:

neciuszka fotki zaraz wstawiam , a to bede za męża kciuki trzymać żeby do domu piątkę przyniósł :-)
W nocy u mnie była burza i nawet teraz lekki wiaterek wieje\

miq:
no w końcu doczekasz sie wózeczka, bo juz tyle do ciebie idzie i idzie

pyscek: nono mulatki maja wzicięcie więc niech mężuś uważa :-p

A ja wczoraj dostałam pierwszt @ i co brzuch bolał jak cholera ,mdliło mnie i myslałam że sie porzygam .

No mała już krzyczy wiec szybko foty wstawie i do roboty kolejny dzień ;-);-)

foty wstawione :)

Ostatnia edycja:
Pyscku to super :) ja powinnam się opalić do sukienki na wesele bo wyglądam jak ściana ale nie mam kiedy za bardzo zaraz muszę się wziąć za jakąś robotę tylko mi się nie chce ;-) niech ta twoja tempka się trzyma mocno i nie puszcza :-D pysckuu robisz nadal biżu?

miq pokażesz wózeczek potem? :-) to co remoncik już za wami? ach teściowie niech ich coś... ja wczoraj od swojej usłyszałam że jestem nieodpowiedzialna i dziecku krzywdę robię
lamia trzymaj trzymaj :-) ja wczoraj to się na zakupach prawie popłakałam co mi się sukienka podobała to nie robili takich dużych rozmiarów, ale koleżanka z małżem mi sukienkę wypatrzyli :-) i opowiadaj jak tam na imprezie było. co mieliście na ten obiadek? Wyglądaliście cudownie :) a teraz zmykam bo krzyczy już na mnie ;)

Ostatnia edycja:
Witam się :)

Lamn, jak chrzciny?
miałam coś powiedzieć Atan odnośnie Ael i całej reszty, ale się ugryzłam w jęzor i mnie boli :cool:

Ale mi cudnie po weekendzie :) Z mężem się w końcu udało czas spędzić, całą niedzielę, a w sobotę mnie zmolestował oczywiście wbrew mojej woli ;-)
Ale żeby za różowo nie było, dostałam telefon o 5.20 od męża i jestem już po rajdzie dom-budowa-praca męża-zakupy-praca moja-dom. Czyli jakieś 80 km jak nic, bo mu się tłumik urwał... czyli mój samochód już nie będzie stał w garażu, bo kasy nie mamy na naprawę, jak chcemy wypłacić robotników.

lamiav już się doczekać nie mogę,nawet jak sobie auto kupiła to mnie tak nie cieszyło( a sobotę wystawiliśmy je na sprzedaż ah:-()
neciuszka pewnie, że pokaże, mam nadzieję, że ktoś pomoże mi je do góry wtargać, nie chcę, żeby mi na dole fajkami przeszedł... Można powiedzieć, że po remoncie, w łazience zostały pierdoły typu wieszak na ręczniki i takie tam i muszę wymyśleć jak zakryć wannę bo teściu stwierdził, że nie ma co robić obudowy po tamtędy pójdą rurki do grzejnika, grzejnik czeka to nie wiem czemu nie montują. I tak sobie pomyślałam, że jak wpadną mi w ręce takie niedrogie zasłonki prysznicowe to z tego coś wymyślę. A i roletke muszę kupić ale póki co szkoda mi 50 zł i przykleiłam na okno kawałek tapety-efekt zadowalający he he. Dzisiaj pogonię męża, żeby wieszak przykręcił to jutro pstryknę Wam fotki:tak:
no i w sumie byłoby po remoncie tylko odświeżenie ścian i sufitów mi zostanie, chcę kupić parę pudełek kartonowych, bo mamy jakieś dokumenty pierdoły na szafie i w szafie a tak zamknę w pudle i spokój, łatwiej kurz przetrzeć i lepiej to wygląda a muszę ograniczyć kurz i szybkość sprzątania do minimum iii no i będzie wsio:-) a co robią na dole to mnie już nie interere byle syf nie leciał do Nas
że co Ci powiedziała? coś Ty "nieodpowiedzialna" matko zrobiła takiego?

miq to ja czekam na fotki oko pocieszyć :-) tapeta zamiast roletki nooo fajowo :D szwagier ma papier brązowy taki pakowy :-D ano otworzyłam przedwczoraj w nocy okno normalnie na jakieś 30 min bo mi słabo i duszno było, duchota jak nie wiem była, przykryłam Małgosię kocykiem, ona z dala od okna śpi i ją zasłania jeszcze dodatkowo ochraniacz z łóżeczka, zaczęło grzmieć wpadła do pokoju zamknęła mi to okno myślała chyba że śpię bo się nic nie odzywałam. i wczoraj do mnie że nieodpowiedzialna jestem dzieckiem się zająć nie umiem i przeze mnie będzie chora i na pewno uszka ma chore bo zapłakała wczoraj (brzuszek bolał) i to moja wina. a ii na pieluchach też się nie znam bo po co jej mam dwójki już kupować jak jedynki całkiem dobre są a że obciskają dziecku nóżkę i bokiem siki latały to nic.

sil ależ wycieczkę miałaś, i że tak powiem jak nie urok to... jak ci kasa na co inne potrzebna zawsze się coś skiepści

reklama
Do góry