reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Necia ja sobie samej zazdroszczę :-D a czy już Wam pisałam, że przed filmem będą również czipendejsi na żywo?? :-D

Ewika to na co czekasz??!!! Mówisz i masz... :-D

Sil hmmm no i nie wiem czy Ci gratulować i cieszyć się z Tobą czy Cię pocieszać :-D

Magdalena, nie denerwuj tych, co w domu siedzą :p i baw się dobrze :)

Nie pocieszać, przynajmniej wiem, na czym stoję i mogę się konkretnie nie starać :)

sil cichaczem cię wzięła ;-)

obiad mi się robi bo już zgłodniałam nieco niech no tylko fasolka dojdzie to wszamię :)
a ja się pochwalę mam braciszka studenta :-D

heh sil to nie moja działka ja sobie z tym nie poradzę a poza tym są zmiany teraz w szkolnictwie i ma nie być już pisania prac. Jestem z niego niesamowicie dumna :-)

Donoszę, że Eve pojechała do szpitala z powodu krwawienia, a od kilku dni bolał ją brzuch, jest w końcówce 11 tygodnia. Jak będzie wiedziała co i jak, dam znać.

Hej :)
Test zrobiony za Waszą namową dziś rano i .... dwie kreski!!!!!!!! Fakt, że jedna jest blada, ale nie na tyle żeby można ją było z trudem dostrzec - widać ją tylko jest bledsza od pierwszej!

Ciesze się już niesamowicie, ale po 48h chce jeszcze powtórzyć test i wtedy umówić się z lekarzem.
Lecę zaraz po jakieś małe buciczki żeby męża powiadomić :) a potem do pracy.

Płakać mi się chce ze szczęścia..... :-D
gratulacje

Donoszę, że Eve pojechała do szpitala z powodu krwawienia, a od kilku dni bolał ją brzuch, jest w końcówce 11 tygodnia. Jak będzie wiedziała co i jak, dam znać.
eve kciukaski\

a ja pozdrawiam z wsi u mamy jestem

reklama
Fifka hehe, fajny pomysł z tymi ciasteczkami :tak: już Julii dałam tak trzy ciasteczka :-) tylko moczyłam w mleku krowim :tak: baaaaardzo jej smakowały :happy: mi zresztą też :-p ja mam ciasteczka Bobovity ale dzisiaj zaraz jedziemy na jakieś zakupki Juliowe więc popatrzę za tymi z Hippa :) a gdzie jakieś nowe zdjęcia Konradnka? :-)

Fasolka dziękuje za rady dotyczące zapalenia pęcherza!:tak::-) ja niestety też borykam się z tym co chwilę :crazy: mam już dość, zawsze powraca:no: chyba zastosuję się do Twoich rad :tak: dziękuję :*

Neciuszka nooo z tą herbatką z cytryną może być prawda... ale myślę, że w przypadku zapalenia pęcherza to powinno aż tak zaszkodzić, jeśli będę piła w celach leczniczych, bo tak poza tym to ja nigdy nie pijam herbaty z cytryną... ale dziękuję za radę :tak: :*

Miq
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!:tak: my jutro obchodzimy swoją trzecią rocznicę :-) jak wrócę z zakupków to sobie obejrzę Twój ruchomy brzusio :tak::-)

Eve trzymam kciuki!!!! &&&&&&&&&&&&

Do góry