reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
No to idzie ci 9 cykl. Nie powiem sporo... ale to jeszcze nie rekordy :* Ja o Mojego malucha starałam się dłużej... wiem co czujesz... kolejne negatywne testy albo @... ale uszy do góry! Musi się udać! A byłaś u gina? Co on mówi??
Fifcia no tak ty karmisz jeszcze mnie spadek wagi się zastopował jak przestałam karmić ale myślę że zaraz coś ruszy spowrotem. dziś grzeszę i piję sobie radlerka jednego i koniec, ale po drodze wesele i chrzciny jeszcze nas czekają ;-)
Rośnie jak na drożdżach my na 62 powoli przechodzimy, spodnie od jakiegoś czasu już nosi na 62 bo ją mniejsze w brzuszek uciskały. W czwartek na szczepieniu dowiem się ile dokładnie waży i mierzy :-)
a teraz zmykam do małża poprzytulać się nieco :-)
Rośnie jak na drożdżach my na 62 powoli przechodzimy, spodnie od jakiegoś czasu już nosi na 62 bo ją mniejsze w brzuszek uciskały. W czwartek na szczepieniu dowiem się ile dokładnie waży i mierzy :-)
a teraz zmykam do małża poprzytulać się nieco :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nicola to na razie musicie się starać.... widzisz... często jest też tak ze jak mocno chcemy to nie wychodzi.....
ale myślę ze te testy możesz robić i popróbować! Jeśli do roku wam nie wyjdzie to wtedy idź do gina na jakieś badania, ale sporo kobiet do roku czasu zaciąża! :* Wejdź do mnie na bloga tam niektóre z nas mają napisane ile cykli się starały. :-)
Necia no jeszcze troszkę karmię! Stwierdziłam ze zanim zajdę musze odrobinę kg zgubić... zeby później nie chodzic jak szafa trzydrzwiowa...
No ja czekam na męża! Pisał właśnie ze już wraca z pracy, ale u nas nici z przytulanek bo ja jeszcze mam @

Necia no jeszcze troszkę karmię! Stwierdziłam ze zanim zajdę musze odrobinę kg zgubić... zeby później nie chodzic jak szafa trzydrzwiowa...
No ja czekam na męża! Pisał właśnie ze już wraca z pracy, ale u nas nici z przytulanek bo ja jeszcze mam @

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Będzie dobrze zobaczysz :* grunt to pozytywne myślenie :*
postaram sie ale najgorsze jest to wszyscy mówia ze nie moge caly czas o tym myslec , ja wiem o tym ale nie potrafie widze babke z dzieckiem mysle z brzuchem tak samo jeszcze u mnie w pracy to co 2 z brzuchem , na allego ogladam wózki nie potrafie .........:-(
S
Silmiriel
Gość
Eve &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Fifka, no w końcu
Nicola, suwaczek Ci stoi
Mona, co z Tobą?
Fifka, no w końcu
Nicola, suwaczek Ci stoi
Mona, co z Tobą?
reklama
Podziel się: