reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale jaja moj mąż otworzyl paczkę z zakupami dla mnie i dla małej,pierwsze co musiał obejżeć to karuzela,nakręcił i ... zasnął he he
Ael nie mam zamiaru jeszcze odstawiać,ale gin mówił,że ileś przed porodem trzeba
a Wiktor jak zawsze łapie za serducho

reklama
ewika no wiesz co kozaaa, a idź że ty tyłek wystaw do bicia. A królewna twa piękna

Ael ja też się piszę na masaż stóp :cool2: bolą mnie jak jasny pierun po wyjściu do miasta.

miq ja myślę że testować odstawienia chwilowo nie będziesz :-p

Fasolka dzięki za gołębia :-)

wiecie co dziewczyny tak chodzę i myślę jak pomóc takiej dziewczynie znajomej tutaj z włoszczowy mieszka w bloku obok mamy jest niewiele starsza ode mnie, cudowna ciepła, ma dwóch sympatycznych cudownych synków. Jej mąż w tym roku zmarł na raka, nasz pop... ZUS nie przyznał dzieciakom renty po tacie, teściowa Wioli obiecała spłacić pożyczkę za leczenie a teraz powiedziała że tego nie zrobi franca jedna. Wiola za 850 zł musi utrzymać siebie i dzieci. Tak sobie myślę gdyby któraś z was miała kogoś kto chce oddać ubranka dla chłopca na rozmiar 104 lub 128 a nawet większe nieco to ja chętnie przyjmę i jej zaniosę. Takiej kochanej i ciepłej osobie nie mogę nie pomóc.

Neciuszka jeszcze nie,jak lekarz powie że już czas to wtedy.Mam dosyć skurczów nóg a co dopiero jak się te właściwe zaczną:szok:

We wtorek jedziemy do neurologa na wizytę zalecaną przez szpital to zobaczę co mi tam powiedzą odnośnie tych napięć. A w czwartek idę prywatnie do fizjoterapeutki, też konkretna babka i nieskrzywiona :-)

Fajnego masz tego szkraba, taki piękny malutki chłopczyk :biggrin2:

Myślę, że Łucja się ślicznie rozwija :-) Wspomnisz moje słowa :-D

Ael ja też się piszę na masaż stóp :cool2: bolą mnie jak jasny pierun po wyjściu do miasta.

wiecie co dziewczyny tak chodzę i myślę jak pomóc takiej dziewczynie znajomej tutaj z włoszczowy mieszka w bloku obok mamy jest niewiele starsza ode mnie, cudowna ciepła, ma dwóch sympatycznych cudownych synków. Jej mąż w tym roku zmarł na raka, nasz pop... ZUS nie przyznał dzieciakom renty po tacie, teściowa Wioli obiecała spłacić pożyczkę za leczenie a teraz powiedziała że tego nie zrobi franca jedna. Wiola za 850 zł musi utrzymać siebie i dzieci. Tak sobie myślę gdyby któraś z was miała kogoś kto chce oddać ubranka dla chłopca na rozmiar 104 lub 128 a nawet większe nieco to ja chętnie przyjmę i jej zaniosę. Takiej kochanej i ciepłej osobie nie mogę nie pomóc.

O tam już by chciała masaż hihi :-D

Kochana powiedz mi jakie konkretnie znajoma ubranek potrzebuje, na fb jestem w takich grupach gdzie mamy pomagają mamom to mogę popytać czy coś mają a mieć na pewno będą, bo ja wiele tam dostałam, oddałam, no i te ubranka co Ci przesłałam to też od jednej znajomej którą tam poznałam :-)

Ael przede wszystkim by potrzebowała na jesień czegoś jakiś sweterek, spodnie, kurteczka czy coś takiego. Ten większy Kacperek idzie teraz do pierwszej klasy. Poznałam ją jakiś czas temu, moja mama na co dzień stara się jej pomagać jak może choćby tym że chłopców przypilnuje żeby ona mogła coś załatwić. Sama też coś kupię dla chłopców bo wiem że jej to naprawdę potrzebne. A jak zwykle nasze państwo się wypieło, stwierdzili że on za mało pracował i nie dostaną renty chłopcy, jak miał pracować jak przechodził chemię itp., pisany był nawet list to premiera ale nic to nie dało

No dobra zobaczę co się da skombinować, jest ok 10 grup to myślę, że coś będzie :-)

Szkoda, kobita tak musi walczyć o siebie i dzieci. Polska nijak nie chce pomóc młodym ludziom z dziećmi, bo po co...politycy za mało zarabiają w końcu......

Ael dziękuję :* ja jak na nią patrzę ile ona musi mieć siły w sobie, stara się zapewnić spokojny dom dzieciakom, chłopcy mimo wszystko są pogodni, grzeczni. A ona sama nie ma nawet możliwości przeżyć żałoby tak naprawdę.

reklama
hej kobiety cos ostatnio jestem wredna baba i was nie nadrabiam , ale nie mam normalnie kiedy, taraz też wpadlam tak bo mi sie zalewa gotuje, mała niby spi niby sie budzi. Jestem wykonczona i nienawidze ogórków bo mam już pół piwnicy, a jutro znajoma jeszcze mi cukinie wepchala wiec musze zrobić coś z tego, może jakies przepisy na cukinie macie, oprócz zwykłej ??????????????????????????????

nogi mnie bolą bo klapki mnie wczoraj natarły jak pomykałam na spacer - oczywuiście tempo jak na olimpiadzie bo mi waga nic a nic nie spada stoi to durne 75 kg i ani drgnie, a jesień sie zbliża i nie będe miała w czym do pracy chodzić bo nie mam kasy żeby całą garderobe wymienić, teraz to byle co nałożę, ale do biura to muszę jakoś wyglądać,

no i mała z placzem sie obudziła, i pierdzi nie wiem czy to brzuszke jej nie boli, mąż ją lula ale ja juz nie moge wysiedzieć i muszę ją zabrać

Do góry