reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej laski jestem zalamana własnie wróciłam z szpitala od kuzynki tej co oststnio pisalam ze u mnie była niestety jej maleństwo zmarło odkleiło jej sie łożysko i nic nie dalo sie zrobic to był 21tydzien jestem zalamana bo ona dla mnie jak siostra a nawet więcej
laski moze orientujecie sie jak pomóc zeby dostala chociaz jakies pieniazki zeby nie musiala wracac do pracy bardzo przeżywam to co sie stało i chciałabym jej pomóc

laski nie bagatelizujcie zadnuch niepokojących sygnałów bo to moze uratowac zycie waszego maleństwa
Kwiatuszku z tego co się orientuje to przysługuje jej 8 tygodni macierzyńskiego. I jeśli mieli w pracy grupowe ubezpieczenie, to możliwe,ze ma kasiore za urodzenie dziecka martwego,tak się to nazywa.
20:50 a moja Łu śpi od 20 minut - jakiś cud :-)
Atanku piękne dziecię, a jakie sprytne :-) Moja Łu jeszcze nie potrafi się turlać.

Fifka ja tylko sąsiada oglądam nic mu nie robię ;-) Gdzie jest link do galerii?

reklama
fasolka udreka z tym turlaniem bo teraz jej na sekunde nie mozna zostawic bo lata jak szalona co chwile na brzuch choc nie zawsze ma sile glowe trzymac i chce na brzuchu a nie ma sily i sie wkurza i jaki krzyk jak ja sie na plecy polozy ze szok... chyba sie budzi bo zasnela o 19tej po kapieli odrazu...

P1090714.jpgP1090762.jpg

Tu dodam bo to bez sensu.... i na FB z tatusiem wrzucałam :-D Coś im dzisiaj się pi%^$#li strona....

Hahaha Fasolka dobra dobra! Od oglądania się zaczyna :-D

Dobre pół godziny tak sobie siedział i bawił się zabawkami w środku :-D Już dzisiaj cuda niewidy wymyślałam zeby go czymś zająć bo jest bardzo absorbujący przez te zęby....

Na szczęście teraz śpi :-p

Pyscku
na pierwszym jest wysmarowany arbuzem :-D Taaaki był dobry!

reklama
Do góry