reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mój kurcze w ogóle owoców nie cierpi i się krzywi jakbym nie wiem co mu dawała... ale sok z marchewki i jabłuszek UWIELBIA! :-D

Pyscek hahahahaha dobre XD

my mamy sok zaplanowany na weekend, ale skoro na jabłko tak reaguje to strach pomyśleć co będzie przy soku. Muszę ją najpierw z tymi ziemniakami oswoić, jak zacznie szamać z apetytem to wtedy dodam inny słoik.
Dzisiaj za to zamieniłam kaszkę minima na zwykła ryżową z bananem - matkości wypiła tę gęstwinę z takim apetytem, że nie mogłam pustego smoczka z dzioba wytargać :-)

Fasolka mój jabłek nie lubi... krzywi sie jak cholera... ale soczek uwielbia więc nie wiem od czego to zależy....

I kaszki nielubi :-D Teraz wieczorami kasze manne je gotowaną na MM i wcina aż mu się uszy trzęsą!

widziałyście na filmiku jak Łu je jabłka, tragedia,ale dzisiaj to sama siebie przeszła, pychol darła jak by jej nogę na żywca odcinali :-) może będzie warzywkożercą :-)

Wypiła tę mieszankę smokiem 2, łyżką nie dziamie takiej gęstwiny bo mi po tym wymiotuje. Dostaje 100 ml wody, do tego 3 miarki mm i 2 miarki kaszki.

reklama
Do góry