reklama
Pyscek
:)
haha jakbym mojego męża widziała po arbuziePyscku na pierwszym jest wysmarowany arbuzemTaaaki był dobry!

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Mój kurcze w ogóle owoców nie cierpi i się krzywi jakbym nie wiem co mu dawała... ale sok z marchewki i jabłuszek UWIELBIA! 
Pyscek hahahahaha dobre XD

Pyscek hahahahaha dobre XD
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
my mamy sok zaplanowany na weekend, ale skoro na jabłko tak reaguje to strach pomyśleć co będzie przy soku. Muszę ją najpierw z tymi ziemniakami oswoić, jak zacznie szamać z apetytem to wtedy dodam inny słoik.
Dzisiaj za to zamieniłam kaszkę minima na zwykła ryżową z bananem - matkości wypiła tę gęstwinę z takim apetytem, że nie mogłam pustego smoczka z dzioba wytargać :-)
Dzisiaj za to zamieniłam kaszkę minima na zwykła ryżową z bananem - matkości wypiła tę gęstwinę z takim apetytem, że nie mogłam pustego smoczka z dzioba wytargać :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Fasolka mój jabłek nie lubi... krzywi sie jak cholera... ale soczek uwielbia więc nie wiem od czego to zależy....
I kaszki nielubi
Teraz wieczorami kasze manne je gotowaną na MM i wcina aż mu się uszy trzęsą!
I kaszki nielubi

Pyscek
:)
matko jak mi goraco
u Was też taki upał ?
zafasolkujęodzaraz
widziałyście na filmiku jak Łu je jabłka, tragedia,ale dzisiaj to sama siebie przeszła, pychol darła jak by jej nogę na żywca odcinali :-) może będzie warzywkożercą :-)
Wypiła tę mieszankę smokiem 2, łyżką nie dziamie takiej gęstwiny bo mi po tym wymiotuje. Dostaje 100 ml wody, do tego 3 miarki mm i 2 miarki kaszki.
Wypiła tę mieszankę smokiem 2, łyżką nie dziamie takiej gęstwiny bo mi po tym wymiotuje. Dostaje 100 ml wody, do tego 3 miarki mm i 2 miarki kaszki.
reklama
miq
Kwiatuszku bardzo współczuje Twojej kuzynce,nie wyobrażam sobie jak po czymś takim wrócić do pracu,znallazłam coś takiego,może to pomoże Poronienie - informacje dla Ciebie
Podziel się: