reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Po 1 :-) cyganić to Wy potraficie :-D:-Dale dziękować :-)
Po 2 te wizytówki są drewniane? No nie mogę ale czad. Oczywiście każda z nas chce pojednej w związku z czym Sleepi jest bankrut na wstępie :-)
Po 3 Netka patrząc na ten obrazek to ja jednak jestem hipopotam :-) Ja na te zdjęcia patrzeć nie mogę. Mam chyba jakieś wyszczuplające lustra w szafie bo w odbiciu wyglądam lepiej, co prawda patrzyłam z zamkniętymi oczami, ale takie odnoszę wrażenie :-)

Ael dobrze, ze mały się uspokoił, nie ma nic gorszego niż dziecko miauczące przez cały dzień.
Moja Łu już śpi, a żeby było jej bardziej błogo to dzisiaj zamiast smoczka żuje ucho od tego króliczka którego dostała od Was.

reklama
Po 1 :-) cyganić to Wy potraficie :-D:-Dale dziękować :-)
Po 2 te wizytówki są drewniane? No nie mogę ale czad. Oczywiście każda z nas chce pojednej w związku z czym Sleepi jest bankrut na wstępie :-)
Po 3 Netka patrząc na ten obrazek to ja jednak jestem hipopotam :-) Ja na te zdjęcia patrzeć nie mogę. Mam chyba jakieś wyszczuplające lustra w szafie bo w odbiciu wyglądam lepiej, co prawda patrzyłam z zamkniętymi oczami, ale takie odnoszę wrażenie :-)

Ael dobrze, ze mały się uspokoił, nie ma nic gorszego niż dziecko miauczące przez cały dzień.
Moja Łu już śpi, a żeby było jej bardziej błogo to dzisiaj zamiast smoczka żuje ucho od tego króliczka którego dostała od Was.

Tak cyganić potrafimy, czegoś się spodziewała :p :-D

Oooo to ja też chcę wizytówkę!!! SLEEPY!!!!

A widzisz Fasola, fajny królik :-) cyknij dla cioci Asi zdjęcie :-)

Ja robię placuszki cukiniowe na weekend, bo nie miałabym kiedy jutro czy w niedzielę robić, trę trę i tak mnie plecy zaczęły boleć. Już od paru dni znowu mnie bolą. Posłałam Pawła do tarcia, a ja relaksuje się przy Harrym Potterze :-)

fasolko no no ale sukieniusia ;-) laseczka z ciebie w niej ;-)

a niunia spi wiec jestem z wami ;-) ppowiem wam ze szoku dzis bylam bo tesciowa prala caly worek ciuszkow co przynioslam i mi dala do poskladania i powiem wam ze wcale duzo tego niema a myslalam jakos ze bylo wiecej tego... a poskladane to nadal luzy w komodzie ale zato wiekszosc 74 i 80 juz w komodzie a wieksze 2 zwykle reklamowki na strychu i michal jeszcze w poniedzialek 3 przyniesie od kogos z pracy powiem wam ze na tych ciuszkach to mozna by splajtowac jak by sie nowki kupowalo bo strasznie szybko niunia wyrasta... a np. tych ogrodniczek z fishera co kupilam na allegro niezalozyla ani razu a tych sukienek to pol szafy mojej wisi razem z spodniczkami i sweterkami az mi malych wieszakow brakuje..

reklama
Do góry