• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ej.. one nie wychodzą tak drogo, bo możesz wziąć ich mniej niż tych z pcv..
a swojego męża proszę mi podesłać na naprostowanie.. dopóki nie dostanie orderu przystojniaka dekady niech siedzi cicho. chcę zobaczyć kaloryfer na brzuszku a jak nie to jak lam pisała:cool2:

ja żem jezd skończyłam ankietę robić wysłałam do zatwierdzenia haha, aż mi się klawiatura pali na dodatkową kasę co by przepuścić na coś niepotrzebnego haha :-)

Sleep no patrz a ja myślała że te twoje wizytówki tekturowe będą :cool2:

Fasolinka temu twojemu małżowi to w dupsko trza co wsadzić i podpalić bez kitu. i ja się pytam dzie kieca jest. ja chwilowo się ofarbiłam i tylko podcięłam bo jutro impreza potem chrzciny.

też muszę porządek w ciuchach zrobić Małgosinych bo mi się miejsce w szafie skurczyło. Co do wysłania wysłać, a resztę na strych bo sprzedać nie ma komu

Ostatnia edycja:
Fasolka fryz superaśny :-) szkoda że nie na moje włosy :-( oj tam oj tam słońce ja też mam wiele sobie do zarzucenia (zrzucenia) :-) damy radę i będziemy lachony pewnego pięknego dnia :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry