zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ale mamlenia to szok, a nudzi mi się na maksa :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mmmm kursik prawka robisz? Super :-) Oj nie marudź o remoncie, zobacz jakie będziesz miała ładne mieszkanko :-)
a co tam z Twoją Bratową? Zdiagnozowali ją już?
super pomysł :-) ale one się nie połamią? :-) noo i w jakim albumie? Dlaczego ja tego nie mogę znaleźć? :-(
zobaczymy jak mi wyjdzie, bo… na razie wygląda jak.. no nie będę mówić co ;-) a teraz też idę spać :-)
, a mój Filipek - mogę chyba już tak o nim mówić, jak by nie było to przyszły zięć a zarazem syn jest taki cudowny buzi :-)
i oprócz lecza i smażonych w bułce tartej to nie wiem co robić, moze byc co s na zimę 
szok totalny, itzn. rozrabiam z wody 150 ml ale po dodaniu mleka tak gdzies wychodzi