reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lili zdjecie jutro bo niestety w telefonie nie. moge dodac zdjecia do postu..
Lamiav mnie nogi bola po spacerku po tesco kurcze prawie nic nie kupilam a 105zl poszlo kupiłam pampersy paczke 1 chusteczki nawilzone plyn do mycia butelek na sprube co jest wart.. 3 sloiczki gratis 3 lyzeczki hippa. Kaszke dla niuni wodę do picia 4 bułki i 2 serki wiejskie i drogo w tych sklepach...

A nie wiem czy wiecie w rosmanie jest promocja przy zakupie 3 sloiczkow hippa oslonka na okno gratis do samochodu Ja mam już dwie:-)

reklama
Witam, witam. Jakie zmiany, gratuluje młodym parom :-)
Natkusia wiem co przezywasz... powiem Ci, ze ja walczyłam z tymi moimi piersiami 2 miesiące! przez większosc tego czasu karmiłam ze łzami w oczach,przezyłam kilka zastojów ale wreszcie wygrałam!!!!!!!!!!!!!!! Nie czuje już zadnego bólu, mały się najada i od razu życie stało się piekniejsze :-)juz miałam nawet kilka kryzysów i chciałam przechodzic na mm, zapytałam sie nawet o to lekarza ale on powiedział, zebym jeszcze sprobowała do nastepnej wizyty i udało się :-)trzymam za Ciebie mocno kciuki :* a tak wogole to Michas prześliczny :*

Musze sie Wam wyzalic.... dzisiaj po prostu zerwałam się z łozka jak oszalała...właczył sie alarm w monitorze oddechu...jak biegłam do łóożeczka to miałam 100000 mysli w głóowie, na szczescie jak podeszłam do alusia to oddychał, ale nie wiem juz czy dlaego ze go alarm obudził, czy cos sie popsuło i dlatego był alarm... generalnie mam nadzieje ze juz sie to nie powtorzy i juz sie nie dowiem

Ło matko Was nadrobić...
A co to sezon na śluby? GRATULUJĘ świeżo poślubionym;-)
Ja się normalnie topie,a ponoć cały sierpień ma taki być ah

zafasolkuje, no wlasnie nie mamy nic stwierdzonego... juz nie wiem co mam wyslec, nie wiem jaki Ty masz monitor- my mamy angelcare i bylo tak ze pojawil sie jeden alarm a pozniej migała czerwona lampka jak przyszłam. ja generlanie jestem bardzo przeczulana na te wszystkie przypadki smierci łozeczkowej, bo w ten sposob umarł synek moich znajomych, ktory mial 5 miesiecy :(

no to kochana nie panikuj. Z tego co nam mówili w szpitalu, to masz monitor najgorszy z możliwych ;-) głównie alarmuje bez powodu hyhyhy:-)
Myśmy mieli alarmy nie dlatego że Łu przestała oddychać, ale dla tego, ze mocno zasnęła i oddychała zbyt wolno
monitor mam baby sense czy jakoś tak, polecany przez szpital bo on jest również do użytku medycznego

Ostatnia edycja:
Qurcze ja nie mam w planach zakupu monitora,ale jak czytam o tych waszych alarmach to już trzęse gaciami

reklama
Do góry