reklama
Sil...no to ciesze sie ogromnie! jezeli bedzie taka potrzeba to zalatwimy ciuszki takie same, ja juz nie moge sobie tego wyobrazac, bo ze szczescia plakac mi sie chce! alez by bylo pieknie!!
jakby cos sie ruszylo z tematem u mojego M to oczywiscie dam znac;-)
Sun...a no wlasnie...kurde, a do sie to jakos leczyc?

Sun...a no wlasnie...kurde, a do sie to jakos leczyc?
Milia ja się leczę na to od 14 lat... nie da się całkowicie wyleczyć... można tylko (tak jak to w moim przypadku) stabilizować chorobę i utrzymywać ją wstanie uśpienia... stosuję dietę lekkostrawną, przyjmuję leki, robię badania wtedy kiedy trzeba i tyle.. No ale niestety teraz się coś obudziło :-( mam nadzieję, że szybko uda się to wszystko ustabilizować...
A jak u Ciebie sytuacja z zapłodnieniem?????
A jak u Ciebie sytuacja z zapłodnieniem?????
Ostatnia edycja:
Sun...to dbaj kochanie o siebie! a na pewno wszystko bedzie super
a co do mnie, to chyba lepiej, nie wiem a jakim etapie wtajemniczenia jestes...okazalo sie,ze mam cyste 7 cm, ktora jeden lekarz kazal mi laparoskopowo usuwac, dopiero 2 sierpnia dowiedzialam sie, ze cysta zmalala do 5cm, wiec chyba bede podchodzila do crio we wrzesniu, z jakim rezultatem, zobaczymy...
narazie jakos staram sie nie emocjonowac za bardzo...

a co do mnie, to chyba lepiej, nie wiem a jakim etapie wtajemniczenia jestes...okazalo sie,ze mam cyste 7 cm, ktora jeden lekarz kazal mi laparoskopowo usuwac, dopiero 2 sierpnia dowiedzialam sie, ze cysta zmalala do 5cm, wiec chyba bede podchodzila do crio we wrzesniu, z jakim rezultatem, zobaczymy...
narazie jakos staram sie nie emocjonowac za bardzo...

Ojej milia ... no ale do września już niedaleko więc może się wtedy uda... trzymam mocno kciukasy ;-)... każde kolejne zaciążenie daję nam niezaciążonym nadzieje, że i na nas kiedyś przyjdzie pora... 
Idę troszkę odpocząć - pojawię się wieczorkiem :-)

Idę troszkę odpocząć - pojawię się wieczorkiem :-)
Ostatnia edycja:
heloł ponownie :-) moje dziecię w leżaku zacięcie wsuwa pięść to ja do was na dwa słowa 
mila napisałam ci na pw :-)
sun biedna <tulasekprzytulasek> mam nadzieję że nie będziesz musiała do szpitala iść
sil dziękować bejbe :-)
Atanku żabolcu no jednak nie będę jej butków szukać tylko jakieś wypasiste skarpety w koronką :-)
heh ja też Margo odstroić mogę i coś zawsze ponieść (lub pociągnąć) może haha

mila napisałam ci na pw :-)
sun biedna <tulasekprzytulasek> mam nadzieję że nie będziesz musiała do szpitala iść
sil dziękować bejbe :-)
Atanku żabolcu no jednak nie będę jej butków szukać tylko jakieś wypasiste skarpety w koronką :-)
heh ja też Margo odstroić mogę i coś zawsze ponieść (lub pociągnąć) może haha

Boosz ale nadrukowałyście 
Truskawcia 100 lat :*
Sil gratki dla Domi za samodzielne stanie.. zdolniacha :*
Netka Gosieńka to moja największa ulubienica :* bosz mam straszny sentyment do niej :-) kochana moja :* .. a sukienia śliczna! My mamy chrzest 2 września i nie wiem co małemu sprawić na razie ajj
Ael ja chcę do tej grupy :-)
Miq ale czym Ty się przejmujesz? Twoje dziecko i Ty decydujesz
olej babe!
Milia jak dobrze Cię widzieć :* mocno trzymam kciuki za wrzesień!
Sun wracaj szybko do zdrowia babolu!
Żonko jakie Ty mleko masz z HIPPa?
A my po lekarzu.. Mam odstawić wit K a jak to nie pomoże to zmiana mleka na HIPP Probiotic (uwaga: ciężko go dostać u mnie
) .. jutro jak mały kupy nie zrobi to jeszcze raz czopek a jak to nic nie da to czeka małego lewatywa (?) aaa i coś lekarka wspominała że mały ma długie jelito
czy ja już mowiłam że chcę karmić piersią? Boże.. jak mi jest z tymi problemami źle :-(
Gdzie sie podziały??

Truskawcia 100 lat :*
Sil gratki dla Domi za samodzielne stanie.. zdolniacha :*
Netka Gosieńka to moja największa ulubienica :* bosz mam straszny sentyment do niej :-) kochana moja :* .. a sukienia śliczna! My mamy chrzest 2 września i nie wiem co małemu sprawić na razie ajj
Ael ja chcę do tej grupy :-)
Miq ale czym Ty się przejmujesz? Twoje dziecko i Ty decydujesz

Milia jak dobrze Cię widzieć :* mocno trzymam kciuki za wrzesień!
Sun wracaj szybko do zdrowia babolu!

Żonko jakie Ty mleko masz z HIPPa?
A my po lekarzu.. Mam odstawić wit K a jak to nie pomoże to zmiana mleka na HIPP Probiotic (uwaga: ciężko go dostać u mnie

Gdzie sie podziały??
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Przytulam żoneczko..... :* Ja właśnie daje ten HIPP Probiotic
Nie ma nawet chyba innego....mój super na niego reaguję, jest w przystępnej cenie (troszkę droższy nić Bebiko ale sporo tańszy niż Bebilon) no i ja ze swojej strony też polecam :*
Pamiętaj ze nawet jak nie wyjdzie ci karmienie piersią to nie ma czym się zamartwiać... wiem co czujesz , ale to naprawdę jest nasz problem! Powtarzaj sobie że Michasiowi niczego nie brakuję a on sam nie cierpi z powodu butelki :* mi to pomaga w samopoczuciu :*
PS: A nie! Ja daje Hipp Bio Combiotic... czyli to chyba co innego....
Milia trzymam kciuki za wrzesień! :*
Badałam przed chwilą szyjkę... jeśli owu nie było to już na pewno jej nie będzie, szyjka się zamyka i już jest dość nisko...
Sun kurcze... współczuję choroby.... ja mam problemy żołądkowe... walczyłam z Helikobakterem a teraz mam początki wrzodów żołądka i też wesoło nie jest.... życzę ci zeby się wszytko poukładało :* i zebyś nie musiała iść do szpitala...
Sil gratulację samodzielnego stania dla Dominiki!! :*
Mój mały już śpi a ja pałaszuję kolację
Taka straszna burza do nas teraz przyszła ze normalnie ciemno się zrobiło 

Pamiętaj ze nawet jak nie wyjdzie ci karmienie piersią to nie ma czym się zamartwiać... wiem co czujesz , ale to naprawdę jest nasz problem! Powtarzaj sobie że Michasiowi niczego nie brakuję a on sam nie cierpi z powodu butelki :* mi to pomaga w samopoczuciu :*
PS: A nie! Ja daje Hipp Bio Combiotic... czyli to chyba co innego....
Milia trzymam kciuki za wrzesień! :*
Badałam przed chwilą szyjkę... jeśli owu nie było to już na pewno jej nie będzie, szyjka się zamyka i już jest dość nisko...
Sun kurcze... współczuję choroby.... ja mam problemy żołądkowe... walczyłam z Helikobakterem a teraz mam początki wrzodów żołądka i też wesoło nie jest.... życzę ci zeby się wszytko poukładało :* i zebyś nie musiała iść do szpitala...
Sil gratulację samodzielnego stania dla Dominiki!! :*
Mój mały już śpi a ja pałaszuję kolację

Ostatnia edycja:
ja pakuję ciuchaski po Małgosi co za małe na nią, zrobiłam już paczuszki też :-) jeszcze tylko pogonić małża na pocztę muszę 
Fifka rób tą dziewczynkę bo dla ciebie też mam hihi :-)
natuś to u mojej mamy ja miałam problem żeby Małgosi kupić nan pro ha 1 a jak już był to 8 zł droższy niż ja u siebie w kielcach płacę. namęczycie się z tym karmieniem. No zobaczysz jaka pogoda będzie
podobno wrzesień ciepły ma być. u mnie Małgoś dostała od mojej mamy sukienusię kapelusik i sweterek jak by zimno było a teściowa to chyba o to zazdrosna haha, bo taką dziwną minę miała jak jej pokazałam, a dziś babcia mówi mi że miała kupić kiecę (raczej kasę dać), ale pewnie by się obudziła jeśli już dwa dni przed. i chyba w ramach tej zazdrości że moja tyle kupuje Małgosia puszkę mleka dostała 
sil stara ja zapomniałam o gratulacjach dla Dominiczki :-)

Fifka rób tą dziewczynkę bo dla ciebie też mam hihi :-)
natuś to u mojej mamy ja miałam problem żeby Małgosi kupić nan pro ha 1 a jak już był to 8 zł droższy niż ja u siebie w kielcach płacę. namęczycie się z tym karmieniem. No zobaczysz jaka pogoda będzie
sil stara ja zapomniałam o gratulacjach dla Dominiczki :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Masz ten z HIPPa austria-onlineshop - HIPP - PROBIOTIC 1 Bo jest jeszcze Combiotic z probiotykami i głupieje
a gdzie kupujesz? Muszę obczaić..
Wiem kochana.. ale ja się za bardzo nastawiłam na karmienie piersią i od początku są jakieś problemy :-( nawet jak go karmiłam i bolało jak cholera to cieszyłam się i byłam szczęśliwa.. ja nie poddam się tak łatwo i będę jeszcze walczyć! Na samą myśl, że znowu nie karmię to chcę mi się płakać.. :-( Ty karmiłaś pół roku.. ja 4 tygodnie to jest różnica.. ajajajj
Netka babcia zazdrosna hehe :-) ale sukienka na prawdę śliczna! a kiedy w końcu robicie te chrzciny? Aaaaaaaa zapomniałam się spytać.. jak tam małżowina z obroną??
A ja piję sobie karmi co by mleczko nie zanikało :-)

Wiem kochana.. ale ja się za bardzo nastawiłam na karmienie piersią i od początku są jakieś problemy :-( nawet jak go karmiłam i bolało jak cholera to cieszyłam się i byłam szczęśliwa.. ja nie poddam się tak łatwo i będę jeszcze walczyć! Na samą myśl, że znowu nie karmię to chcę mi się płakać.. :-( Ty karmiłaś pół roku.. ja 4 tygodnie to jest różnica.. ajajajj
Netka babcia zazdrosna hehe :-) ale sukienka na prawdę śliczna! a kiedy w końcu robicie te chrzciny? Aaaaaaaa zapomniałam się spytać.. jak tam małżowina z obroną??
A ja piję sobie karmi co by mleczko nie zanikało :-)
Podziel się: