reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam was baby, zabijcie mnie ale nie nadrobie bo brutalnie ale szczerze to mi sie nie chce, jestem wykończona leżeniem na plaży, moczeniem nóg do kolan, Ada padla jak przecinek i spi sobie,
Jutro was nadrobię bo teraz musze poleniuchowac,

a zaraz wstawię zdjęcia do albumu jak by ktoś chciał zobzaczyć

Ostatnia edycja:
reklama
natuś chrzciny 19 sierpnia będą, ano niech sobie będzie ona nic Małgosi nie kupuje 2 razy mleko i tyle ale strasznie ją boli że moja tyle ubranek kupuje i się tłumaczy że nie zna się to niech da kasę jak ma życzenie haha. jedyne co to babcia męża dała na huśtawkę dla Małgosi i kiedyś 50 zł na ubranka a małżowina się obronił trzeba będzie niedługo dyplom odebrać i iść po podwyżkę hihi :-D ponoć teście mają nam się do chrzcin dołożyć zobaczymy

Netka to pogratuluj mężowi ode mnie! Cieszę się że się udało :-) hehe ten typ teściowej tak ma .. nasza dała na wózek 500zł i ponoć ma dać na chrzciny jeszcze 1000.. a uwierz jestem w szoku i jestem ciekawa bo ona dużo ma w gębie ale żeby działać to już nie.. A tak to raczej nie są skorzy żeby małemu kupić pieluchy czy mleko.

Lamiav no szalejecie.. ja jakoś się boje seksu po porodzie :sorry2: 14.08 mam wizytę u ginka to mam nadzieję że po tym będzie ok :-) a na foty czekam

natkusia : ja czekałam tez z sexem na wizyte kontrolną u gina, jak powiedział ze wszystko oki to jeszcze i tak z tydzien czekałam bo nie czułam sie gotowa, a potem to i te pierwszy raz po porodzie to był dla mnie gorszy niz w ogóle pierwszy raz, na szczęście oba te pierwsze razy były z moim \S. :-)

fotki dodane
a tu moja fryzura która nauczyłam sie robić na podstawie filmiku z youtube i jest super wygodna na gorące dni , i szyka i łatwa polecam na długie włosy

Ostatnia edycja:
lam łohohohoh nooo nie ma to jak sexik :-D

natka przekażę małżowinie gratulacje :-)

ja mojego mlaskacza wzięłam na kolana bo ją łóżeczko gryzło już :-D moje dziecko nasze rozmowy skomnetowało łahahahaha

Natkusia lewatywę!!!??
Nie robi się takim małym dzieciom lewatywę, co ta lekarka pieprzy!
Nie daj pozwolić Michasiowi robić lewatywę, to nie jest dobre....

Sun kochana oj biedulo, co to się z Tobą porobiło. Ale wiesz co się nie uciecze to się nie odwlecze :-)
Ty wierzysz i to jest najważniejsze. Zdrowiej kochana :*

A myśmy pozbyli się jednego wózka, juhu! Dostaliśmy wielką torbę rzeczy dla małego, ubranka, książeczki, zabawki. Teraz tylko jeden jeszcze wózek i jesteśmy zadowoleni z pustego miejsca w pokoju hihi :-)
Mały dostał harleya w mniejszej skali, teraz się tym tak bawi, że szok :-)

reklama
Necia a weż i zrób! to nie takie proste..... Ale się staram! :-D

Natkusia
edytowałam wyżej... ja jednak daje ten combotic z probiotykami... tamtego co pokazałaś nawet na oczy nie widziałam nigdzie...
Na mnie Karmi super działało!

Lam
fajna ta fryzura! Ja muszę się kilku takich nauczyc bo już pomysłów nie mam co robić z tymi włosami do pasa w te upały....

Do góry