reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
wlasnie mnie siostra pocieszyla ze go 4 ukochane zaby kobiety do siwosci doprowadzily a on nie mogl uszu zaykac a one mu kumkaly bo jak polaczylam akwarium z kula to zaby sie zakochaly w glonojadzie i za nim wszedzie chodzily i spia z nim w jego zamku ;-)

dobranoc fasolka ;*

Ostatnia edycja:
Ide spać bo przysypiam i gotowam łeb sobie przytrzasnąć klapą od klaptoka
Dobranoc :*

Haha to będziesz miała też wstrząs pourazowy jak jak :-D

Dobranoc ciotka :* :* :*

wlasnie mnie siostra pocieszyla ze go 4 ukochane zaby kobiety do siwosci doprowadzily a on nie mogl uszu zaykac a one mu kumkaly bo jak polaczylam akwarium z kula to zaby sie zakochaly w glonojadzie i za nim wszedzie chodzily i spia z nim w jego zamku ;-)

Żabo kochana, kochasz swojego glonojada, jak jest jego czas, daj mu odejść. W zoologicznych jest pełno tych fajnych rybek do pokochania...

nom przydało by się bo ten mój już mi od dwóch dni obiecuje i ani widu ani słychu ... :confused2:

głodna jestem :(:(:(

O patrz Twój ma coś wspólnego z moim, no nic laska, wałki w dłoń i niech nas popamiętają! Widzisz a Twoja żonka dobra kobita masaż Ci zrobi, od razu lepiej :-)

Głodzie, barszcz mam świeżutki, chcesz?

A do nas idzie buurza, idzie burza jejejjeeee!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry