reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam serdecznie. Jestem tutaj nowa i potrzebuję pomocy :( wczoraj zrobiłam test około 12 i wyszła mi blada kreska. Dzisiaj rano 2 testy pokazały wynik negatywny. Na badanie krwi nie mogę iść bo w Anglii nie ma czegoś takiego. Bolą mnie piersi i kłuje lewy jajnik.Okres miałam mieć wczoraj i do tej pory nie ma. Może któraś z was miała taką sytuację... poradźcie coś :(

reklama
hej laseczki

Wybaczcie, że Was zaniedbuję, ale zdrówko mnie nie rozpieszcza :/ po krótce streszcze co się u mnie dzieje i uciekam do łózeczka.
Wczoraj między wizytami u lekarzy udało mi się zaliczyć usg i się okazało, że dominujący pęcherzyk ma 11mm, co zgodnie z przyrostem 1mm na dzień sugeruje, że 2cm osiagnie za 9dni, czyli owulka będzie ok 20dc. Pociesza mnie to o tyle, że potwierdza mi to obserwacje z poprzednich cykli z moich pomiarów. Pozostałe badania krwi w porządku, tylko TSH na poziomie 2,5, ale ginek (o dziwo) powiedział, żeby się tym nie przejmować.

pozdrawiam i ślę fluidki do wszystkich starających ~~~~~~

hej kobietki :) ja po ciężkim dniu pracy :-( jutro też muszę iść :-( ale za to poniedziałek i wtorek wolne :-) co tam u Was kochane ??
Witam serdecznie. Jestem tutaj nowa i potrzebuję pomocy :( wczoraj zrobiłam test około 12 i wyszła mi blada kreska. Dzisiaj rano 2 testy pokazały wynik negatywny. Na badanie krwi nie mogę iść bo w Anglii nie ma czegoś takiego. Bolą mnie piersi i kłuje lewy jajnik.Okres miałam mieć wczoraj i do tej pory nie ma. Może któraś z was miała taką sytuację... poradźcie coś :(
moim zdaniem kochana zrobiłaś test za wcześnie i dlatego tak się stało ... jeżeli @ nie przyjdzie za tydz powtórz test bądź udaj sie do gina :)

ja mam takie małe pytanko : ile powinna trfać owulacja ? tzn chodzi mi o dni bo ja jak zaczęlam robić testy to odrazu miałam II kreseczki i przez kilka dni mi się utrzymują, dziś miałam II kreche słabą mam nadzueję że mi jutro zniknie bo ileż można mieć tej owulacji .. czy Wy też tak miałyście przez kilka dni ??

Pyscek w nawet przez 10 dni mogą pokazywać Ci się dwie kreski, ale pozytywny jest tylko wtedy, gdy kreska testowa jest takiego samego koloru lub mocniejszego od tej kontrolnej. Nie traktujesz ich jak ciążowych,że II to pozytyw. Chodzi o kolor.

Magda, może to na fasolkę? :)

ja mam doła, od paru dni ciągle się o coś sprzeczamy z M. odzywamy się do siebie tylko służbowo, on siedzi w jednym pokoju ja w drugim i tak cały dzień. :-( piękna niedziela, normalnie piękna... :baffled:

szczerze mówiąc odechciało mi się starań, nawet nie wiem czy jest sens starać się o fasolkę bo coś ostatnio nie możemy się dogadać... :-(

Ostatnia edycja:
Karola nawet nie umiem powiedzieć kiedy była owulacja, nie było seksu, a nawet jeśli przyjmę owu w 15dc to za szybko na fasolkowy ból. Od tego cyklu żadnych objawów sobie nie wmawiam, będzie co będzie. Co z tego,że zacznę to tłumaczyć sobie zapłodnieniem, jeśli to tylko moje urojenie. Mój Te chory i boboseksów w odpowiednim momencie nie było, więc zaczynam od stycznia kolejne starania :)

reklama
ja i mój M. nie odzywamy się do siebie więc boboseksów za dużo w tym miesiącu to chyba nie będzie, o ile w ogóle będą, no cóż, jak to mawiają klasycy, shit happens...

miłej nocki dziewczyny!

Do góry