Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny, zaczelam mierzyc temperaturke i robic wykres. Nie wiem tylko dlaczego przy niektorych pomiarach mam niebieska pelna kropke a przy niektorych niebieskie puste koleczko... wiecie moze co to znaczy?
Witam się i ja Podczytuje na bieżąco
Ja planuję testować w Mikołaja, w czwartek to będzie 12dc. Trzymać kciuki proszę
Tak Edith zaznacza pustym kółkiem bo mierzysz codziennie o innej porze. I on wtedy tak robi. Może być chyba max pół godziny różnicy a tak to ten pomiar jest niemarodajny. U mnie jest to 7 rano, świątek, piątek czy niedziela
Martuska, dzieki no to wszystko jasne. Ciezko mi o stalej porze mierzyc bo jak nastawilam budzik na 8 to jak na zlosc budzilam sie wczesniej bo mi sie strasznie siku chcialo. No nic, postaram sie jakos to ogarnac
Potwierdzam, jeśli jakąś godzinę ustawiłaś jako domyślną to on toleruję tylko 30min odchył od pomiaru.
A u mnie w tym miesiącu mierzenie tempki jest do d..... Jak pół nocy nie przesypiam z powodu choroby to widzę,że mimo stałej godziny pomiaru temperatura skacze :/
Ja przestaję mierzyć, boboseks z okazji choroby męża był niewykonalny, a obecnie chora jestem ja i to zaburza mierzenie. Także kolejne boboseksy w święta
dzisiejsza porada dnia z ovufriend'a przyznam, żem wielce zdzwiona
Podczas starania się o dziecko nie zamieniaj wszystkich produktów mlecznych na wersje odtłuszczone (typu „light”). W tym czasie większość kobiet potrzebuje przynajmniej jednej porcji dziennie pełnowartościowego produktu mlecznego (np. szklanki nieodtłuszczonego mleka, jogurtu bądź sera). Badania pokazują, że u kobiet które spożywają pełnowartościowe produkty mleczne rzadziej występują problemy z owulacją, niż te które spożywają tylko wersję light.
edit:
tak w ramach innych rzeczy,które mnie dziwiły spytałam ostatnio ginekologa jak to jest, że na różnych forach podają różne sugerowane godziny do robienia testów owulacji i która jest właściwa
I wydaje mi się, że trafiłam na rozsądnego gościa, bo to co powiedział zgadzało mi się mniej więcej z tym co myślałam wcześniej.
Otóż nie ma czegoś takiego jak właściwa godzina robienia testów. Owulacja może byc o każdej porze, więc i test możńa robić o kazdej porze. Poczekasz z testem do 'właściwej' godziny, a owulka nie czeka Każda godzina jest dobra, ważne żeby te dwie godziny przed testem nic nie pić, żeby nie rozwadniać moczu tak bardziej.
A 'sugerowane' godziny biorą się z tego, że np jakaś dziewczyna, która robi testy dwa razy dziennie napisze na jakimś forum:
;moich zdaniem najlepiej między 10-12 i 16-18, bo akurat 10-12, to np jest u niej dwie godziny po śniadaniu, a 16-18 przykładowo wyjście z pracy, gdzie ona nie pije, a potem wszyscy bez zrozumienia podania tych godzin podają je dalej jak przepis.
Magda
bez sensu jest z chorowaniem. U mnie w domu ja chora i faktycznie przycina to humor na przytulanki. Liczę, że przez najbliższe dni się wykuruję...
A Tobie w świątecznych przytulankach, życzę, żeby mikołaj przyniósł fasolkę
Hej hej! cuz za piękna grudniowa szarówka aż chce się żyć :/
Ja dzisiaj mialam USG doktorek powiedział ze wszystko w normie i odpowiada sytuacji chormonalnej na ten momęt cyklu więc niema sensu robic badań chormonów. Żekł że obiekt jest dopuszczony do użytkowania zgodnie z przeznaczeniem :-). Uzytkowany jest i zobaczymy czy owocnie.
Mój pomiar temp jest w caly swiat żle spie wstaje o różnych porach . to niezwracam za bardzo na to uwagi porostu caly czas bobosex. testowac będe przed świętami . milego dnia
helloł byłam dzis na spotkaniu o prace wyobazcie sobie za na 1miejsce na dodatek pol etatu zaprosili 42osoby tylko po to zeby caly casting wygrala laska ktora jest u nich na stazu
na dodatek @przyłazi