reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hello !

czy któraś z Was może wie dlaczego mój suwaczek o staraniach przestał odmierzać? Już drugo raz tak mam, za pierwszym razem, wywaliłam stary, zrobiłam nowy i było ok.. przez kilka dni. Odmierzył 5 dni i się zatrzymał :eek:

chyba, że to jakiś znak, żeby przestać się starać? hmmm, niech no któraś kopnie mnie w 4 litery bo głupoty gadam i czarne myśli mnie na chodzą... to wszystko przez to, że mamy ciche dni z M., w nocy śniły mi się koszmary, wstałam nieprzytomna i ogólnie mam chu....steczkowy nastrój... :-(

reklama
karola
Kopię Cię, kopię, boli już?
Bo to nie wina suwaczka, tylko nieodświeżania coockies czy innych gó...n z tym powiązanych
Mi też ostatnio wykresy i inne bzdury się przycinają
Ja widzę u Ciebie 3 miesiące i 5 dni.

Ja wolnymi krokami odliczam dni do owulacji. Ale widzę, ze u nas spokojnie, podejrzewam, że większość ma chwilowy luz w rozmyślaniach, bo jak czytałam, to 'gorszy' miesiąc dla wielu z nas.
Ja od środy zaczynam robić testy owu i zobaczymy co to będzie :)

Vin jak jeszcze zanucisz dla mnie "więc chodz, przyj....ie Ci deską, raz żółtą a raz niebieską" to chyba wylezę z tego ciemnego doła na dobre :tak:

wiem, wyświetla się 3 mce i 5 dni od jakiś dobrych 4 dni :eek: chyba suwaczej wyczuł, że mieliśmy gorsze dni i nie było boboseksów i postanowił odmówić współpracy.

Karola
już ja Ci zaśpiewam.... !!!! :)
a tak poważnie to nie myśl, że to internetowe gadżety to działają bez problemu. Często się coś przycina tu i tam. I już
A jakby takie rzeczy jak suwaczki wyczuwałby nastroje w parach to już bym chyba zaczęła i w krasnale wierzyć :rofl2:

Pyscku no ja niestety nie, przy bardzo sprzyjających wiatrach może zatestuje koło Sylwestra jak @ nie będzie przychodziła (ale raczej tak dla sportu bo nie nastawiam się by w tym cyklu zaskoczyło). No ale widzę, że owulka była i serduszka też były więc i testowanko będzie :) 3mam kciuki, zdawaj relacje na bieżąco :)

a no były :) chociaż teraz trudno mi określić termin @ bo ostatnie 2 cykle były z lutką a teraz bez .. :( więc nawet nie wiem kiedy będę mogła robić test ... pewnie jak długo nie będę miała to zrobię :-p

Pyscek, no to witaj w klubie, moje dwa ostatnie cykle też z Lutką (na wywołanie @...)

może jednak będziemy próbować w tym cyklu bo nasze "ciche dni" ciut jakby zrobiły się mniej ciche :)

jak już przestalismy na siebie warczeć o byle co i zaczeliśmy normalnie rozmawiać to M. wypalił:

M. śniły mu się dziś nasze dzieci
K. dzieci? w liczbie mnogiej????
M. yhy.
K. ale jak? że niby dwa na raz bliźniaki???? <strach w oczach>
M. niee-e, jedno starsze, drugie młodsze.
K. chłopcy? dziewczynki?
M. chłopiec i dziewczynka.
K. a jak wyglądały?
M. no jak to jak? jak dzieci.

i weź tu dowiedz się człowieku jakiś szczegółów od faceta :-)

reklama
buahaha :-D noo facet prawdę Ci powie :laugh2: haha
no jak nie przyjdzie @ to tez bliżej sylwka będę testować :)
ja lutkę brałam najpierw aby torbiel znikł a potem 2 mc kazał mi profilaktycznie brać :)

Vin to kciuki za piękną owulkę i serduszkować mi tam na potęgę jak się tylko da i nogi w górę :D

Ostatnia edycja:
Do góry