reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczynki :-)

Mam prosbę.. która ma Fejsa proszę kliknijcie w link: Galeria konkursowa "Dziecko w świątecznym obiektywie" | Facebook i dajcie LUBIĘ TO! Mamy czas z Michałem tylko do jutra a potrzebujemy ok 300 lajków najlepiej.. Proście swoich znajomych, rodzinę którzy mają FB o polubienie.
Będziemy BARDZO WDZIĘCZNI! Dziękujemy :-) :*

Mam nadzieję, że u Was wszystko ok :-) Trzymamy z Michałem za Was &&&&&&&&&&&&& kciuki przez cały czas za II kreseczki!

Karola
myślę, że nie powinnyście się wstrzymywać, ale na wszelki wypadek spytaj lekarza

No a u mnie trzeci dzień z dwiema kreskami na teście owu.
Po porannych (11:00) mocnych dwóch kreskach, zrobiłam jeszcze dwa (16:30 i 20:30) i ciągle druga kreska mocna.

Ech moja ułomna wiedza,
bo z tego co wiem to poziom hormonu LH wzrasta by dać pęcherzykowi sygnał do pęknięcia i po pęknięciu powinien zacząć opadać. Czyli jeśli jego wzrost jest dłuższy niż teoretyczny (48h) to co to znaczy? że pęcherzyk nie pękł jeszcze lub pękł później niż po dobie? czy, że czeka drugi do pęknięcia? czy zupełnie coś innego?

Skoku temp tez jeszcze nie widzę, ale to też już wiem, że skok jest w ciągu 24-36h po owulacji. Czyli jak mi skoczy to już śliwkach :)
Nigdy nie podejrzewałam, że na taki poziom zgłębienia tematu będę wchodzić :) życie... :happy2:

edit: bardzo fajny opis śluzu i badania szyjki znalazłam tutaj: http://parenting.pl/w-oczekiwaniu-na-bociana/2558-zasady-obserwacji-sluzu.html

Ostatnia edycja:
Witam się dziewczynki:)
Vin no mam nadzięję,że owocnie się staracie!:)
Magda może jednak się uda:)
Karola starać się, starać się:)
U mnie zaganiane dni były, wczoraj rozdanie dyplomów i nocowanie mojego taty u nas a dzisiaj musiałam wszystko odespac i odpocząc:) 3dc dzisiaj i staranka wypadają w Wigilię, która spędzamy u moich rodziców. dobrze, że łózko mamy ciche bo z jednej strony bedzie siostra a z drugiej rodzice za ścianą:) Będzie śmiesznie a drzwi od pokoju są takie że i tak wszystko słychać.
A z moim M. ustaliliśmy że jak nic nie wyjdzie to w styczniu lub lutym robi badanie nasienia, żeby wiedzieć na czym stoimy:)

reklama
Do góry