Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to Karola nie pozostaje nic innego jak przytulanko
mi dzisiaj przyszedł termometr owu więc od jutra zaczynam mierzenie tempki - trzymam kciuki i powodzenia
Cześć dziewczyny nie odzywalam sie bo w sumie nie mam z czym miałam mieć druga IUI ale...zrobiła mi sie torbiel po clo i oprócz tego pecherzyki rosną ale nie pękają... wiec smutno trochę. Ale czytałam was na bieżąco i założyłam ovufriend chyba zacznę mierzyć temp i te wszystkieale jak lepiej dopochwowo czy w ustach mierzyć?:>
dagna ja sobie założyłam wykresik na enpr.pl i tam sobie wszytsko zaznaczam od jutro zaczynam mierzyć tempke i obserwować swój cykl - a mierzyć oczywiscie bede sopochwowo - w ustach jest mało dokładny podobno. Pozdrawiam
Aniolek: ja właśnie tez zastanawiam sie nad enpr wiec moze i tam założe no właśnie ja nie wiem jak to mierzyć...ale chyba tez będę dopochwowo, i to trzeba o tej samej godzinie?
Pam: witam sie i ja trzymam &&& za staranka
U mnie wychodzi na to ze tez dopiero styczeń będę sie znów starać.
Cześć Dziewczyny: zrobiłam dzisiaj swój pierwszy test owulacyjny i ta druga kreska wyszła mi ale trochę mniej wyrazista niż ta kontrolna i nie wiem jak mam to rozumieć?
Z tego co czytalam to jesli jest mniej wyrazna to znaczy ze owu sie zbliza a jak jest tak samo wyrazna albo bardziej to znaczy ze owu jest.... ale moge sie mylic.
Dziewczyny znacie jakies sposoby na chlopca? bo ja chce chlopca a staranka beda dopiero od stycznia wiec juz bym sie zaczela przygotowywac