reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hejka pam, widzę, że przywiało Cię tu ze staraczek listopadowych, fajnie, cieszę się :)

w takim razie witaj, coś ostatnio u nas cicho, dziewczyny mało piszą, nie wiem co u kogo słychać :-(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:) nie odzywalam sie bo w sumie nie mam z czym:( miałam mieć druga IUI ale...zrobiła mi sie torbiel po clo i oprócz tego pecherzyki rosną ale nie pękają...:( wiec smutno trochę. Ale czytałam was na bieżąco:) i założyłam ovufriend chyba zacznę mierzyć temp i te wszystkie:)ale jak lepiej dopochwowo czy w ustach mierzyć?:>

dagna ja sobie założyłam wykresik na enpr.pl i tam sobie wszytsko zaznaczam od jutro zaczynam mierzyć tempke i obserwować swój cykl - a mierzyć oczywiscie bede sopochwowo - w ustach jest mało dokładny podobno. Pozdrawiam

Aniolek: ja właśnie tez zastanawiam sie nad enpr wiec moze i tam założe:) no właśnie ja nie wiem jak to mierzyć...ale chyba tez będę dopochwowo, i to trzeba o tej samej godzinie?

Pam: witam sie i ja:) trzymam &&& za staranka:)

U mnie wychodzi na to ze tez dopiero styczeń będę sie znów starać.

Cześć Dziewczyny: zrobiłam dzisiaj swój pierwszy test owulacyjny i ta druga kreska wyszła mi ale trochę mniej wyrazista niż ta kontrolna i nie wiem jak mam to rozumieć?

reklama
Z tego co czytalam to jesli jest mniej wyrazna to znaczy ze owu sie zbliza a jak jest tak samo wyrazna albo bardziej to znaczy ze owu jest.... ale moge sie mylic.

Dziewczyny znacie jakies sposoby na chlopca? bo ja chce chlopca a staranka beda dopiero od stycznia wiec juz bym sie zaczela przygotowywac :tak:

Do góry