reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek jak Ty zapamiętujesz te wszystkie kody na produkty?! Bo ja jestem zawsze pod wrażeniem :)
Kochana te produkty co ludzie non stop kupują tu chodzi wyłącznie o pieczywo (chleby, bułki), warzywa i owoce mamy mnustwo kodów rozpisanych na kartce, ale jeżeli codziennie kasujesz te same rzeczy to już kod znasz na pamięć :) a inne szukasz na kartce :) bo reszte artykułów ma swoje kody i tylko tykasz na tikaczu (jak ja to nazywam, bo robi to TIT :-D )

a teraz z innej beczki zapewne ciekawe jesteście co u mnie po wizycie a więc :

wiem wiem nie zaczyna się zdania od a więć, ale :

a ja kochane właśnie po wizycie jestem :) endometirum mam 6.57 mm czyli bardzo ładne jak gin powiedział :) jak sprawdzał pęcherzyki to w prawym jajniku mam 18 mm i tadam drugi 15 mm czyli jak stwierdził, cyt. tego się obawiam, że może wyjść ciąża bliźniacza ... (no bo wiecie ja malutka i drobniutka to nie wyobrażam sobie dwóch maluchów w sobie ... ) no i się pośmialiśmy troszeczkę :p owulka na 100 % jutro będzie czyli dziś i jutro musze mężą zgwałcić :D potem leki dostałam, oczywiście spytał się czy przytyłam po encortonie - mówie że chyba nie a jak tak to może 1 kg :p to śmiał się że po mnie nie widać nawet jakbym przytyła :p :) także, mam brać leki wg wskazań, testować mam 3.08 (ale zrobię go - o ile go zrobię :p trochę później) a i kazał mi za mc z ciążą przyjechać :) spytałam czy jak by się nie udało to z @ w 1-3 dc mam się zjawić, a on cyt. tak jakby co to wtedy zobaczymy i podejmiemy inne drastyczne metody leczenia :) i tu się zaczął śmiać :) bo już nie mogę więcej być na clo bo już to mój 4 cykl .. więc coś innego mi da ...

Dziękuję za uwagę :D

Ostatnia edycja:
Hejka! Pyscek jak nie mozesz byc wiecej na CLO? Max 6 cykli i przerwa moze byc? chbya ze masz jakies przeciwskazania. Ciaza bliznaicza sie nei martw bo to maly procent jest. Ja raz 5 pecholi po CLO mialam i jakos nawet jednego nie bylo. A tak to w granicach 2-2 pecherzykow mam.

Ja w tym cyklu 6 raz bralam CLO teraz przerwa. Badanka, hsg i IUI

Pyscek no to cudnie!!!! Piękne endometrium, nie mówiąc już o pęcherzykach, a dwa dorodne, to zwiększenie szansy powodzenia! Molestuj męża na ostro, działajcie i w sierpniu II będą :*

Pati - no nie wiem dlaczego, lekarz mi powiedział,że zmienimy metody jak @ przyjdzie, ale mam nadzieję,że nie przyjdzie bo robimy z mężem co możemy aby się udało ;-) piękny prezent bym miała na 3 rocznicę ślubu :laugh2:
Magda i Natkusia dziękuję za kciuki :)) :*:*:*

reklama
pyscek mnie jakiś czas nie było na forum... przeszłam poważny kryzys...

odstawiłam starania na jakiś czas...

jutro napiszę Ci na spokojnie jak do tego doszło i dlaczego tak się stało jak się stało.

buziaki :*

Do góry