reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a co tu tak cicho ?? czyżby wszystkie nie wychodziły z łóżek :-p staracie się na maxa jak myślę :rofl: hihi
a my dziś z mężulkiem mamy małe święto :-p mianowicie dziś nam stuknęło 2 lata i 11 mcy po ślubie a za miesiąc będzie 3 latka :szok: ale ten czas szybko leci :tak:

pyscek my 4.08 będziemy obchodzić pierwszą rocznicę :tak:

a Wy 10 dni później już trzecią, wow :-)

melduję, że tempka spadła ale @ jeszcze nie przylazła.

Karola wykres wygląda obiecująco :) ale kurde te temperatury masz zdradliwe :) w 11 i 12 dniu na pewno dobrze zmierzyłaś temp ?

magda mierzyłam tak samo jak zwykle... tym samym termometrem, w 11 dpo zaznaczyłam jako zaburzoną bo kilka razy wstawałam na sikanko w nocy :baffled:

w jakim sensie zdradliwe, powinny być wyższe czy niższe? :confused:

no wedle zasady temperatura wskazująca na owu powinna być wyższa o 0,2 st. od poprzedzającej ją i 6 ostatnich temp. powinno być niższych :) ale widzę,że tu teścior był dlatego te dwie temp. mi wskazują na zdradliwość :) ale temperatura nieco spadła ale nie jest w fazie niskich temperatur więc jest ok :) kiedy sikasz?

magda jeśli tempka jutro nie spadnie jeszcze bardziej albo @ nie przyjdzie w nocy / rano to jutro zatestuję, został mi ostatni test, ten z allegro.

planowałam iść jutro na betę ale oblukałam wszystkie laboratoria i duuuupa, bety jutro nie zrobię, bo w mieście będę dopiero ok 15 a gdzie bym nie pojechała to krew pobierają tylko do godziny 10 :wściekła/y:

Karola beta to najlepsze rozwiązanie, bo z testami różnie bywa. Jak zaszłam w sierpniu, to test wyszedł mi 5 dni po terminie, a teraz wiedziałam 3 dni przed. Jak masz te testy z Allegro to jeszcze luz, ale jak kupisz 3 w aptece, to kosztuje Cię to tyle samo co beta, więc nie ma po co się męczyć. W każdym razie wykres bardzo ładny i trzymam kciuki za powodzenie akcji!

bety nie ma sensu już robić :-(

@ jeszcze nie nadeszła ale tempka znów spadła, test ciążowy negatyw czyli złudzeń już nie mam żadnych.

tylko skoro nie udało się to gdzie podziewa się @??? mogłaby już przyjść to nowy cykl już by się zaczął, a czym szybciej zacznę nowy cykl tym szybciej będzie kolejny owulacyjny we wrześniu :tak:

reklama
Do góry