reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fur koniecznie bierz kwas foliowy, najlepiej co najmniej 3 miesiące przed ciążą zacząć go brać. Najlepszy jest chyba Folik.

Pyscek no to masz szczęście! Przynajmniej sytuacja ogarnięta, zaczynasz stymulację, a już niedługo będziemy wypatrywać II :)

reklama
pyscek jestem myslami cały czas z Tobą!!! w końcu musi się udać!

dałam się namówić na testowanie, ech jednak mam słabą silną wolę :-p

no ale wynik taki jakiego oczekiwałam- I krecha :tak:

powinnam Ci Karola w doope kopora zasunąć :wściekła/y: jesteś przed @ więc poczekaj z tym testem, temp masz ładną więc nie spiesz się :) zrób test kilka dni (najlepiej 7 dni) po planowanej @ i będziesz chwalić się II kreseczkami :tak: tzrymam kciuki &&&&&&&&&&&

pyscek, magda ja mam pewną strategię...

zostały mi 2 testy (te szajsowate, z allegro), jak je obsikam to nie będzie mnie nic kusić bo testów w domu brak :tak: :tak: i wtedy już nie mam wyboru, będę czekać do terminu @ :-)

jest w tym pewna logika (jak na blondynkę przystało), co nie? :rofl2:

hahaha no jakaś strategia jest u mnie w łazience leży jeszcze chyba 5 testów ale jakoś mnie nie ciągnęło na robienie, wręcz przeciwnie robiłam te w tamtym cyklu pod przymusem ... :-p lekarza, męża, i moich dziewuszek z "starego" forum, no i dla Was bo też czekałyście na wieści :-p
najlepiej ćwiczyć silną wolę :)
ale i tak wiem że będziesz mieć II tłuste krechy :)

zaczynam nie lubić fazy lutealnej, no sorry za wyrażenie ale ja nie jem, ja żrę :crazy:

całymi dniami jestem na "diecie rotacyjnej" - gdzie się nie obrócę to coś zeżrę :no:

od godziny 14 do teraz pochłonęłam:

mrożoną kawę
snickersa
gotowaną fasolkę z bułka tartą
kilka kawałków ciasta jagodowego z galaretką
0,5 kg arbuza
3 kawałki chałki z masłem
smażoną kiełbasę z musztardą i ketchupem
tosta z żółtym serem i oregano

jeszcze kilka owulacji i faz lutealnych i moje idealne BMI pójdzie w niepamięć :wściekła/y:

reklama
Do góry