Pyscek jak Ty zapamiętujesz te wszystkie kody na produkty?! Bo ja jestem zawsze pod wrażeniem
Kochana te produkty co ludzie non stop kupują tu chodzi wyłącznie o pieczywo (chleby, bułki), warzywa i owoce mamy mnustwo kodów rozpisanych na kartce, ale jeżeli codziennie kasujesz te same rzeczy to już kod znasz na pamięć

a inne szukasz na kartce

bo reszte artykułów ma swoje kody i tylko tykasz na tikaczu (jak ja to nazywam, bo robi to TIT

)
a teraz z innej beczki zapewne ciekawe jesteście co u mnie po wizycie a więc :
wiem wiem nie zaczyna się zdania od a więć, ale :
a ja kochane właśnie po wizycie jestem

endometirum mam 6.57 mm czyli bardzo ładne jak gin powiedział

jak sprawdzał pęcherzyki to w prawym jajniku mam 18 mm i tadam drugi 15 mm czyli jak stwierdził, cyt. tego się obawiam, że może wyjść ciąża bliźniacza ... (no bo wiecie ja malutka i drobniutka to nie wyobrażam sobie dwóch maluchów w sobie ... ) no i się pośmialiśmy troszeczkę

owulka na 100 % jutro będzie czyli dziś i jutro musze mężą zgwałcić

potem leki dostałam, oczywiście spytał się czy przytyłam po encortonie - mówie że chyba nie a jak tak to może 1 kg

to śmiał się że po mnie nie widać nawet jakbym przytyła

także, mam brać leki wg wskazań, testować mam 3.08 (ale zrobię go - o ile go zrobię

trochę później) a i kazał mi za mc z ciążą przyjechać

spytałam czy jak by się nie udało to z @ w 1-3 dc mam się zjawić, a on cyt. tak jakby co to wtedy zobaczymy i podejmiemy inne drastyczne metody leczenia

i tu się zaczął śmiać

bo już nie mogę więcej być na clo bo już to mój 4 cykl .. więc coś innego mi da ...
Dziękuję za uwagę