• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Magda i tak i nie... my nie bedziemy tu mieszkac wiecznie, gdy malenstwo przyjdzie na swiat bedziemy szukac wiekszego mieszkania. Chcialabym tu w okolicy, bo urzekla mnie ta dzielnica, ale to juz i tak nie bedzie to samo co teraz i dla Niej bedzie to ciezki moment w zyciu... niestety.

reklama
e tam wspaniala... kazdy normalny czlowiek zrobilby to samo, a jest tak slodka ze jak bylysmy u lekarza to zrobila furrore ;-) ma wyglad laleczki i do tego jest grzeczniutka jak aniolek (poza domem, bo w domu zupelnie inne dziecko)
zmienia sie zupelnie gdy tylko ich widzi. To dobry znak, bo umie sie dostosowac do warunkow jakie ja otaczaja, pozniej bedzie jej latwiej.

Ostatnia edycja:
a wlasnie mama Malej Ksiezniczki dostala wczoraj pierwsza porcje tabletek poronnych i ze zdziwieniem mi sie zali, ze tak ja bardzo brzuch boli po nich... wczesniej robili zabiegi, wiec budzila sie moze z lekkim bolem brzucha i krwawieniem (nie wiem bo nie mialam)... a teraz musi sama poronic...

Matko kochana! chyba przegapiłam informację o tym, że mama Małej jest w ciąży bo teraz nie umiałam sobie tego poskładać. Mi też nie jest jej żal bo uważam że przy dzisiejszym poziomie można się skutecznie zabezpieczyć.
Jeśli chodzi o ból po tabletkach poronnych to faktycznie boli ale nie jakoś tak kosmicznie. Nie wiem w sumie w którym ona to tygodniu dostała. Ja czułam się jakbym miała wyjątkowo brutalną @. Po poronieniu ból prawie ustaje a krwawienie bardzo się zmniejsza. U mnie trwało to ok.6 godzin z tego co pamiętam. Po zabiegu prawie nie krwawiłam i nic nie bolało.

A wiecie co mój Te wczoraj powiedział? Że z przytulanek może coś wyjść. Jak wtedy zaszłam w ciążę, to powiedział mi: Kochana, z tego będą dzieci!. A ja oczywiście,że po owulacji już i dupa, nie będzie - a jednak się sprawdziło. I wczoraj podobno wyczuł podobną konsystencję tam w środku :) No i jak to skwitował? "Kochanie, niepotrzebne Ci testy owulacyjne, temperatura i inne pierdoły, ja Ci powiem, kiedy będą płodne!" Hahaha jasnowidz, ale fajnie byłoby,gdyby tym razem też miał rację :)

Cześć kochane

Danutaski zdrówka ci życzę. Mam nadzieję, że szybko przejdzie!!!

Ale macie ciężkie tematy od rana.
Myszko a dlaczego oni teraz nie chcę jej zabiegu zrobić, tylko dają tabletki? Może nie doczytałam, albo mi uciekło.

Gatto dzisiaj pojechałaś, to jutro nie zapomnij :-D

No oby sie nie mylil :-)

ja chyba jednak bede musiala ruszyc cztery litery po chlebek i buleczki, bo po jogurcie tylko mi apetyt wzrosl :-D

Zapominajko, bo u nas tez aborcja nie jest do konca legalna i nie chca robic... chyba, ze masz wyjatkowa sytuacje... ale czy maz troll, nierob itp, itd sie pod to kwalifikuje to szczerze nie wiem.

Ja juz bylam w sklepie, zakupy zrobione to teraz bede sie za gotowanie brala. Mam dzis w planie salatke z kurczaka dla eMa do pracy, na kolacje dzwonki lososia i mam zamiar rowniez zrobic ciasto drozdzowe Danutaski.

reklama
hahaha a ja mialam gotujaca niedziele, a teraz mam WOOOOOOOLLLLLNNNNEEEE, bo wszystko pomrozilam i tylko wyjac i odgrzac :-) narobilam roladek z wolowinki (chyba ciut za dlugo sie dusily, bo sie rozchodza;-)) nasmazylam schabikow i jeszcze tylko (ZNOWU) gulasz mnie czeka ale to za jakis tydzien nie wczesniej ;-)
niech ma to moje slonce :-) i sie cieszy :-D, a szczesliwy jak tylko widzi ze robie, jakby mu kto w portki narobil ;-) jak dziecko :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry